, jos uskot ostavan uuden 22-levyn auton, olisimme hämmästyneitä, jos et ole kuullut puolijohdepulasta, joka lyö New-autoa toimittaa. Se on iso kysymys sekä markkinoille että kuluttajille.
Näiden mikrosirujen puute kasvatti päätään vuonna 2020 pandemian alussa, samoin kuin jonkin verran menetelmää ratkaisemisesta, koska kaikki vierailevat heidän alueelliset uuden auton näyttelytilansa. Miksi? Koska suurin osa uusien autojen myymälöistä on tällä hetkellä niin turhaa varastossa, että todennäköisesti katsot kahvinvärjättyjä mattolaattoja kiiltävän uuden metallin sijasta ostamiskierrossa.

Käytetty ajoneuvorahoitus Selitti: PCP, PCH, Leasing, Lainat sekä huipputekkit

Se ei ole COVID-sosiaalinen erotus, joka on syyllinen vähemmän kuin ruuhkaisille näyttelytiloihin, mutta pandemia oli ehdottomasti osuutensa tapahtumaketjussa, joka johti tällä hetkellä jälleenmyyjän osakekannan surkeisiin näytöihin. Mistä se kuitenkin jättää sinut, jos etsit seuraavaa uutta autoa? Suoritimme kaikkien tärkeimpien valmistajien ympärillä päivitystä avainmallien odotusaikoihin sekä vaikka joitain ajoneuvoja tarjotaan muutamassa viikossa, toisille tehdyt tilaukset eivät ole tyytyväisiä vähintään 6 kuukautta. Ajoneuvojen ostajien viesti on lisätä; ”Kuinka kauan minun on odotettava?” Kyseistäsi huolenaiheista ennen allekirjoittamista katkoviivalle uuden auton varten.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *