Toisen sukupolven Tesla Roadsterin tuotanto on siirretty jälleen kerran vuoteen 2023, lisäämällä vielä yhden vuoden odotukseen sähköurheiluauton alustavan paljastamisen ja sen välillä myyntipäivä.
Teslan toimitusjohtaja Elon Musk antoi lausunnon tyypillisellä liikenneympyrämuodollaan yhtiön vuosittaisen osakkeenomistajien kokouksen aikana viitaten toimitusketjun vaikeuksiin ensisijaisena esteenä sekä Roadsterin että tulevan Cybertruckin saamiseksi tien päällä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Musk selitti: ”Tämä vuosi on juuri ollut jatkuva taistelu osien tarjonnan kanssa. Vain selväksi, että jos meillä olisi viisi lisätuotteita, emme muuttaisi lainkaan auton tuotantoa, koska meitä rajoittivat vain lähinnä useat toimitusketjun puutteet.

Elon Muskin SpaceX tuo Tesla Roadsterin avaruuteen

”Kuten niin lukuisia toimitusketjun pulaa, niin useita kertoja. samoin kuin vain sirut; Toimitusketjun pulaa oli paljon ”, Musk sanoi. ”Joten sillä ei todellakaan olisi väliä, olisiko meillä puolivälissä tai Cybertruckissa tai mitään, koska emme vain pystyisi tekemään sitä.
”Joten uskon, että CyberTruckin on aloittamassa tuotannon ensi vuoden lopussa ja sitten saavuttaa volyymituotanto vuoden 2023 lopussa. Ihannetapauksessa voimme myös luoda puoliksi sekä uuden Roadsterin vuonna 2023 yhtä hyvin.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *