Nissan on vaikea työskennellä seuraavan sukupolven lehden perustamisessa, keskittyen lajikkeen parantamiseen uudella akkutekniikalla sekä-kuten erityiskuvat osoittavat-a More Perinteinen ilme. Uusien autojen ja kuorma -autojen odotetaan olevan myynnissä vuoden 2016 lopulla, ja kustannukset alkavat noin 17 000 puntaa.
On selvää, että Teslan suunnittelun ja sen ilmoitetun 312 mailin lajikkeen-käyttöönotto on muuttanut sähköautoja ja kuorma-autojen markkinoita, joten nykyisen Leafin reaalimaailman 85 mailin lajike näyttää hiukan vanhalta hatilta.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Nissanin pomot houkuttelevat uutta akkuinnovaatiota on matkalla, ja sillä on paljon parempi energiatiheys käyttökelpoisemmalle puhdasta sähköajoneuvoa. Noin 186 mailin luku on todennäköisesti kohde.
On suuri mahdollisuus, että Nissan tarjoaa pienempiä akkupaketteja, joilla on vähemmän etäisyyttä, kuten Tesla tekee 60KWh: n ja 85 kWh -pakkaustensa kanssa. Uusi akkuinnovaatio ja moottori osoitetaan myös Nissanin huippuluokan tuotemerkkiin, Infiniti.
Premium-tuotemerkki on jo suorittanut toimenpiteitä kokonaan sähköisen sedanin perustamiseen-huhtikuun New Yorkin autonäyttelyssä se paljasti LE-konseptin, joka käytti nykyisen Leafin perustan. Tämän uuden mallin uskotaan nyt olevan tiellä julkaisua varten vuoden 2016 puolivälissä.
Samoin näyttää siltä, ​​että Nissanin suunnittelijat ovat ymmärtäneet, että sähköautot ja kuorma -auto ei vaadi näyttämään epätavalliselta, koska ne kohdistuvat perinteisempaan tyyliin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *