Automobile Revie julkaisi paljon yli 150 videota YouTube -kanavalla vuonna 2013, joten vain 12: n valitseminen kohokohtien juhlimiseksi oli vaikeaa – niin vaikeaa vain kavensimme sen vain 13: een.
Katso soittolistamme ja jos pidät siitä, mitä näet, kirjaudu kanavallemme, jotta saat nykyiset videot heti, kun julkaisemme ne.
Mainos – viesti jatkuu alla

Vuoden 2013 videoiden parhaat videot tammikuussa – perinteiset fordit, kuten lapset upeassa kaupassa – juuri niin tunsimme, kun meille annettiin pääsy Fordin Heritage -työpajaan Essexissä viime tammikuussa. Sivusto on täynnä perinteisiä fordeja, suunnittelusta T RS2000: een, samoin kuin saimme ajaa muutamia ajoneuvoja, joita käytimme omistamaan – samoin kuin jotkut haaveilimme omistamisesta.
Helmikuu – Audi A1 vs Quattro 20V Onko Audi A1 Quattro, joka ansaitsee suositun merkin? Saadaksesi selville, laitamme rajoitetun taskuskokoneen perinteistä kahdeksankymmentäluvun Quattro 20V -kupetta vastaan ​​autojen paljastavan radan taistelun Lincolnshiren Blyton-piirin ympärillä. Suuren määrän, otimme myös Quattro -ryhmän B rall -auton mukana.
Maaliskuu – VW Golf vs -kilpailijat, kysyimme sinulta keväällä huolta: Jos sinulla olisi 22 000 puntaa kuluttaaksesi saksalaisen premium -tuotemerkin dieselvierastukseen, valitsisitko BMW 1 -sarjan, Audi A3: n tai Mercedes A -luokan? Vai onko paljon nöyrämpi VW Golf 2.0-litran TDI todella paljon parempi ostaa? Merkkisnobit katsovat pois …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *