Toyota on julkaissut uuden lähtötason määritelmän RAV4-plug-in-hybridille. Suunnitelmana on, että se sijaitsee maastoautojen olemassa olevan dynaamisen ja dynaamisen premium-trimmitason alapuolella, alentaen sen lähtöhinnan 46 495 puntaan.
Toyota RAV4 PHEV -mallin vakiovarusteet sisältävät 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, automaattiset LED-ajovalaisimet, etu- ja taka- ja takaosan anturit sekä voimankäytön takaluukun. Jokaisessa mallissa on myös 6,6 kW: n latauskaapeli käytettäväksi Wallbox -laturilla.

10 parasta maastoautoa 2022 ostamiseksi

Toyota on myös asentanut RAV4 PHEV -suunnittelun kaistan poistumisvaroituksella ohjausapua, automaattisen kaukovallan avustajan, automaattisen adaptiivisen vakionopeudenhallinnan, liikennetieto-avustajan ja edeltäneellä törmäysjärjestelmällä, jonka jalankulkijoiden havaitseminen on vakiona.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Sisällä on lämmitetty etu- ja takaistuimet, automaattinen himmentäminen takapeili, nahkaohjauspyörä, kääntyvä kamera ja yhdeksän tuuman infotainment-näyttö, jossa on Apple CarPlay ja Android Auto. Siellä on myös kauko-ohjattu kaksoisvyöhykkeen ilmastointi, joka voi edeltää matkustamoa ennen matkan alkua.
Keskitason Toyota Rav4 -dynamiikka rakentuu tähän määritykseen 19-tuumaisilla kevytmetallivanteilla, kaksisävyisellä maalilla, langattomalla älypuhelinlaturilla sekä etu- ja takaosassa. Hinnat alkavat hintaan 47 395 puntaa.
Dynaamisen premium-mallin etäisyysmalli on hinnoiteltu 50 895 puntaa, ja se lisää panoraaman kattoluukun, mustan nahkaverhoilun, tuuletetun ja muistin aktivoidut etuistuimet, pään näyttö ja päivitetty JBL-stereojärjestelmä.
RAV4: n plug-in-hybridi-voimansiirto käsittää 2,5 litran Atkinson-syklin bensiinimoottorin, pari sähkömoottoreita ja 18 kWh-litium-ioni-akkua. Järjestelmän yhdistetty lähtö on 302 hevosvoimaa, mikä Toyota sanoo riittävän 0–62 mph: n ajan kuuden sekunnin tasaiseksi.
Akku voi myös tallentaa tarpeeksi latausta parhaalle luokan sisäiselle sähköalueelle 46 mailia, vaikka Toyota sanoo, että luku voidaan venyttää jopa 60 mailia ajettaessa kaupunkiympäristössä. PHEV RAV4 palaa myös 282,5mpg: iin WLTP -yhdistetyllä syklillä, samalla kun se säteilee vain 22 g/km hiilidioksidia.
Kuten tavallinen RAV4-hybridi, PHEV-mallissa on Toyota-sähköpyörävetojärjestelmä, jossa polttomoottori ja etu-akselin sähkömoottori ja erillinen taka-akselia virtaava sähkömoottori. Molemmissa moottoreissa on myös regeneratiivinen jarrutus akun lataamiseksi – jonka lujuus voidaan säätää ohjauspyörän asennettujen melonsiirtimien parilla.

Mitä teet 302 hevosvoiman Toyota Rav4 PHEV: stä? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *