Volkswagen on paljastanut Ison -Britannian hinnat ja tiedot uudelle UP: lle! GTI – GTI -perheen nykyinen jäsen ja ensimmäinen todella kuuma ottaen yrityksen kaupungin auto.
Sekä kolmen että viiden oven versiot saavat Britannian näyttelytiloja, joiden hinta on vastaavasti 13 750 puntaa ja 14 150 puntaa. Odotus, että yksi ei ole liian pitkä – osta kirjoja avoinna 6. helmikuuta, ja ensimmäiset toimitukset on suunniteltu kyseisen kuukauden loppua kohti. Lopulliset tekniset tiedot vahvistetaan pian, mutta yleensä tiedämme nyt, mitä ostajat voivat odottaa.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Parhaat kaupunkiautot 2018
Turboahdetun kolmisylinterin tarjoama 113 hevosvoimaa yhdistetään 200 nm: n vääntömomenttiin, joka on saatavana 2 000 rpm: stä. Moottori on yksi Volkswagenin uuden sukupolven 1,0 litran TSI Stop/Start -yksiköistä, jotka hiipivät uusiin autoihin VW-ryhmän eri tuotemerkeissä. Nyt se on kuitenkin nopeimmin sykkivä sydän! vielä. Sen on toimitettava klassinen kolmisylinterinen upotus, mutta ääni-toimilaite osoittaa, että matkustamossa olevat saavat synteettisen pakokaasun, joka on putkennut kaiuttimien läpi.
22

Virta lähetetään etupyörille kuuden nopeuden manuaalisen vaihdelaatikon avulla, ja Volkswagenin GTI-perheen uusin, pienin jäsen voi sprintin 0–62 mph: stä 8,8 sekunnissa ja jatkuu väitettyyn huippunopeuteen 122 mph.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *