Subaru on paljastanut Solterra STI Idea -autot ja kuorma -autot tämän vuoden Tokion auto -salongissa, tarjoamalla varhaisen maun siitä, mikä voi olla tyylikkään sähköisen ristin tuotantoversio myöhemmin alaspäin linja. STI-versio saa aggressiivisen muotoilunmuutoksen, vaikka Subaru ei ole julkaissut suorituskykyisen idean EV: n suorituskykyhahmoja.
Mainos – viesti jatkuu alla

Solterra STI -idea vastaanottaa erityisen lila Colourschemen, samoin kuin monet aero -säädöt sen asettamiseksi yhteisen version lisäksi. Etupuskuri kuljetetaan olemassa olevasta autosta kulmafacia sekä mustalla muovipyörän verhouksella, joka ulottuu ajovaloihin.

1073 hevosvoiman Subaru Sti e-ra-sähköautot ja kuorma-auto Nurburgringin käsittelemiseksi

STI -versio saa kuuluisan etujakajan, joka on valmis kirsikkapunaiseksi paljon urheilullisemmalle ulkonäölle, mutta pyörät näytetään muita Solterra -malleja, paitsi erityisen kiiltävän mustan pinnan punaisella korostuksella. STI -idea käyttää kuitenkin urheilullisempaa Dunlop Sport Maxx -kumia vihjaten sen tehostamiseen.
Punaiset aksentit tuovat auton pitkittyneisiin sivukynniin, jotka toimivat aero -evien edessä takapyörien edessä. Aivan kuten tavallinen Solterra, STI -idea vastaanottaa kiiltävän mustan ovenpeilit sekä mustan katon, joka laskee näkyvästi auton kattorajan.
Todellisessa STI-muodossa Subaru on sopinut urheilullisimpaan solteriin suurella taka-siipillä, jossa on punaiset STI-logot päätylevyillä. Takapuskuri on samanlainen kuin muut solterrat, vaikka takapyörien taakse on lisätty pieniä aero -pidennyksiä.
5

Subaru ei ole julkaissut minkäänlaista sisustuskuvia, mutta odotamme kuitenkin paksuisempaa urheilun ohjauspyörää, paljon enemmän tukevia istuimia ja lisäksi punaisia ​​ääriviivat hytissä. Solterran ainutlaatuinen kojelaudan malli, jossa on iso viihde-näyttö sekä korkean asetettu digitaalinen kojetaulu, pysyy, jos STI saavuttaa tuotanton.
Ihon alla Solterra jakaa E-TNGA-alustan Toyota BZ4X: n kanssa. Tällä hetkellä tehokkain muotoilu on 215 hevosvoiman kaksoottorikortin variantti, samoin kuin jos työ saa ympäristöystävällisen valon, odotamme tulosta paremmin 300 hevosvoimaan. STI-muotoilu on myös nelipyöräinen asema.
Tarkistettu nyt vuoden 2022 Subaru Forester E-Boxer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *