Etsitkö lukemattomia autoja Copartin inventaariossa, valitsemalla haluamasi ajoneuvot ja kehittää hintatarjousstrategian? Tai ehkä olet uusi copart, ja yrität vain löytää projektin auton, luovuttajan tai jopa päivittäisen kuljettajan. Ehkä et aio lainata vielä, mutta silti ilahduttaa katsomassa COPART-autoja.

Jos muodostat jotain näistä kuvauksista, sinun pitäisi olla copart-jäsen! Olipa omistanut yrityksen tai olet yksilöllinen, rekisteröityminen copart-jäseneksi on täysin ilmainen, joten miksi et ole vielä rekisteröitynyt?

Rekisteröinnin jälkeen Copart-jäsenet voivat täysin muokata COMPART-kokemuksensa:

Lisää autoillesi valintaruutuun ilmoitettava, kun on uusi tarjous, auto tulee elämään huutokauppaan tai jos huutokaupan tilan muutoksia on.

Älä näe haluamasi autoa? Aseta auto kertoo olevan ensimmäinen tietää, kun haluamasi autot ovat saatavilla tarjouskilpailuun.

Mukauta näkemäsi Copartin inventaariosta; Valitse, mikä varastossa on sinulle eniten, ja näet vain ne autot, jotka haluat nähdä ne.

Tärkeintä on, Copartin jäsenet voivat lainata ja voittaa!

Vain rekisteröityneet COMPART-jäsenillä on pääsy näihin ominaisuuksiin, joten vaikka et aio lainata autoon pian, rekisteröidy tänään – se on helppo kaksivaiheinen prosessi, ja sinä olet iloinen.

Rekisteröidy olla clart-jäsen

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Linkediini

Kuten tämä:
Kuten loading …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *