Mark Webber haastattelee Porschen Mark Webberin palaamassa Le Mansille Race Porschen paluuprototyyppiin, 919 -hybridiin. Auto Express tarttui Australian entisen F1-miehen kanssa Le Mansissa ennen maineikkaasta 24 tunnin kilpailun 82. juoksusta.
“[Le Mans Circuit] ei ole oikeasti muuttunut paljon [Webberin viimeksi kilpailun jälkeen vuonna 1999], sanoo potkittu Webber.” Turvallisuutta on vähän enemmän. Olen selvästi hiukan vanhempi, viisaampi, ollut lohkon ympäri hiukan enemmän, joten olen koostunut koko asiasta verrattuna siihen, kun olin täällä viimeksi ja olin vähän nuori ja helppo tehdä vaikutuksesta! ”
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kysyttäessä, kuinka hänen hyper-hienostuneen Porsche 919: n verrattuna siihen, mitä hän ajaa täällä aiemmin, Webber vastaa: “Voi kyllä, auto on täysin erilainen ajamiseen [kuin vuoden 1999 Mercedes]. Viisitoista vuotta on pitkä aika moottoriurheilussa ja tämä asia [the the the Porsche 919 hybridi] on viisitoista sekuntia kierrosta nopeammin. Välivoiman ja veto -suhde] on erittäin tehokas, pito on korkeampi, rengastekniikka on ylöspäin, voimala on ylös ja kaikki kevyempi “.
“Sitten siellä on hybridi -puoli – meillä ei ole koskaan ollut mitään sellaista – siinä on vain kakku ja syöminen, polttoaineen ja kaiken suhteen, se on vain loistava.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *