sanoo, että täysin autonomiset autot eivät koskaan sallita, BMW: n vanhemman jäsenen mukaan täysin itsenäiset autot eivät koskaan sallita.
Ian Robertson, BMW: n erityinen edustaja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, uskoo, että sääntely lopulta rajoittaa itsenäisiä piirteitä. “Luulen, että hallitukset todella sanovat” okei, autonominen voi mennä niin pitkälle “”, hän sanoi. “Ei kulua liian kauan ennen kuin hallitus sanoo, tai sääntelyviranomaiset sanovat, että kaikissa olosuhteissa sitä ei sallita.”
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää autonomisista autoista
Robertson kertoi myös ajattelevansa, Auto tekee valinnan tuon kuoleman ja toisen kuoleman välillä. ”
BMW: llä on merkittävä kokemus itsenäisistä ajoneuvoista. Robertson selitti, että yrityksellä on useita itse ajavia autoja, mukaan lukien yksi Saksassa, joka toimii usein 1000 km Münchenin ja Triesten välillä Pohjois-Italiassa.
Jokaisen yrityksen itse ajavan autojen kirjaimet kirjaavat 40 teratavua tietoja päivittäin, 20 kertaa Airbus A380: n tallentaman tiedon määrän, kun se ylittää Atlantin. Silti Robertson sanoi, että “tekniikka ei ole kypsä juuri nyt”. Hän selitti: ”Menestyksen mitta on kuinka monta kertaa insinöörin on osallistuttava. Ja istumme tällä hetkellä noin kolme kertaa [jokainen 1 000 km]. Kuulostaa melko hyvältä … se on kuitenkin kolme kertaa liian monta. Sen on oltava täydellinen. ”
Robertson sanoi myös, että sääntelyn on muutettava autonomisten ajoneuvojen sallimiseksi tiellä: ”Valtatie koodi… todella estää itsenäisen ajamisen. Se ei ole sallittua. Ja moottoritie on perustavanlaatuinen osa paljon muuta sääntelyä. ” Ison-Britannian ajolakien muutokset eivät todennäköisesti nouse ennen vuotta 2021, koska kolmen vuoden säännöksiä koskeva tarkistus ilmoitettiin vasta äskettäin.
Lue: Autonomiset autot ilman ohjauspyöriä ovat epätodennäköisiä ennen vuotta 2045, EU: n kuljetuskomissaarin mukaan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *