Mercedes tuovat lähitulevaisuudessa vielä enemmän G-luokan variaatioita, mukaan lukien nopeampi G 63 S ja tyylikäs Maybach-malli, auto, auto paljastaminen voi paljastaa.
Puhuessaan aivan uuden G-luokan esittelystä Etelä-Ranskassa, tuotepäällikkö Gunnar Guthenke kertoi meille maastoautojen alustan räätälöity luonne, mikä viittaa siihen, että vielä enemmän variaatioita oli väistämätöntä. Hän ehdotti myös, että auton dynamiikan parannukset tasoittaisivat menetelmää nopeammin ja paljon keskittyneempiin ‘S’ -versioihin.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat 4x4s ja maastoautot myynnissä
Kun puhutaan aiemmista yksilöllisistä G-Wagensista, kuten G 63 6×6, G500 4×4 -sarja ja Landaulet, Guthenke sanoi: ”Meillä on pieni joukkue, mutta kaikki nämä ajoneuvot perustettiin erittäin nopeasti. Katsotaanpa mitä tulee. ”
18
Adsclose -mainoksestamme

Tämä viittaa siihen, että viiden paikkaisen maastoauton lisäksi on vielä rajallisempia G-luokan mallit. Hän kosketti myös yrityksen olemassa olevaa suunnittelijapalvelua, joka tarjoaa erityistä maalia, nahkaa ja trimma -kimppuja – antaen omistajille mahdollisuuden mukauttaa ajoneuvoja makuunsa.
Kun Guthenke työnnetään siitä, voisimmeko nähdä erittäin yksinoikeuden Maybach-version uudesta G-luokasta, Guthenke sanoi: ”Meillä on ollut Maybach Landauletin kanssa. Haluamme vaalia tätä perinnettä. ”
Lisäksi Guthenke näytti olevan positiivinen siitä, että uuden auton parannettu runko saattaa selviytyä paljon enemmän voimasta – viittaa siihen, että AMG: n S -malli oli korteilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *