epärealistiset polttoainetalouden luvut ovat kasvava vihan lähde autoilijoiden keskuudessa, ja kysymys, jonka EU on luvannut torjua. Osoittautuu, että ongelma on sama Yhdysvalloissa, koska Hyundai ja Kia ovat molemmat myöntäneet yliarvioivan polttoainetalouden lukuja ja maksaneet ennätyksellisen ratkaisun sääntelyviranomaisille.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Etelä -Korean tuotemerkkejä syytettiin virallisen polttoainetehokkuuden liioittelemisesta jopa kuusi mailia gallonaa kohti 1,2 miljoonaa autoa. Tämä tarkoitti myös sitä, että hiilidioksidipäästöt ilmoitettiin aliraportoituksi Yhdysvaltain ympäristönsuojeluvirastolle. Molemmat autonvalmistajat myönsivät tähän takaisin vuonna 2012.
• Useimmat taloudelliset autot
100 miljoonan dollarin ratkaisun lisäksi kaikkien aikojen suurin henkilö, joka maksettiin puhtaan ilman lain rikkomisesta, Hyundai ja KIA on pakotettu menettämään päästöjen hyvitykset aliarviointiin, joiden arvo on noin 200 miljoonaa dollaria.
Tämän lisäksi nämä kaksi yritystä on tehty kuluttamaan 50 miljoonaa dollaria toimenpiteiden toteuttamiseen tämän tapahtuvan uudelleen, mikä tarkoittaa, että ratkaisu on 350 miljoonaa dollaria.
Kasvihuonekaasupäästöjen aliraportointi vastaa 4,75 miljoonaa tonnia hiilidioksidia. Luvut koskevat nykyisiä autoja, kuten Hyundai Santa Fe ja Veloster, samoin kuin Kia Rio ja sielu sekä muut kuin Yhdistyneen kuningaskunnan malleja, kuten Hyundai Accent ja Elantra.
Hyundaiin Pohjois -Amerikan toimitusjohtaja David Zuchowski sanoo, että yritys “on ilo laittaa tämän taakse” ja toteaa, että mukautetuista lukuista huolimatta Hyundai “johtaa edelleen autoteollisuutta polttoainetehokkuudessa”.
Molempien yritysten osakekurssi laski lähes 6% sen jälkeen, kun markkinat olivat päättyneet ilmoituksen päivänä.
Luuletko, että on muita valmistajia, joita voitaisiin syyttää polttoainetalouden yliarvioinnista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *