Uusi Peugeot 508 Fastback on nyt myynnissä, hinnat alkavat tarkalleen 25 000 puntaa. Valittavana on viisi teknistä tietoa, ja kaikissa autoissa on kaksivyöhyke ilmastonhallinta, kapasitiivinen kosketusnäyttö ja kevytmetallivanteet.
Nykyisin Peugeot 508 -perheenauto on morfisoitu Dowdy-salonkiin tyylikkäästi nelioviseen kupeeseen, ja se on luotu kilpailemaan kaikkea tavanomaisesta Vauxhall Insigniasta ja Ford Mondeosta Volkswagen Arteon ja BMW 4 -sarjan Gran Coupe.
Mainos – viesti jatkuu alla

• New Peugeot 508 2018 -katsaus
Tämä lähtötason hinta antaa sinulle aktiivisen spec-mallin 128 hevosvoiman 1,5 litran bluehdi-dieselmoottorilla ja kuuden nopeuden manuaalinen vaihdelaatikko. Sama moottori on saatavana autolla ylimääräisellä 1 600 punnalla.
16

Muualla ostajat saavat myös paljon tehokkaampia 158 hevosvoimaa tai 178 hevosvoimaa 2,0 litran bluehdi -moottoreita – jokaisella on vakiona autolaatikko. Siellä on myös kaksi Puretech -bensiinimoottoria, joko 178 hevosvoiman tai 222 hevosvoiman kanssa. Molemmat tulevat yksinomaan Peugeotin kahdeksan nopeuden EAT8-autolaatikolla.
Jopa Peugeot 508 Active on hyvin varusteltu, ylpeilyllä autonomisesta hätäjarrutuksesta, aktiivisesta kaistan pitämisestä (LKA) ja Peugeot Connect SOS. 3D SAT-Nav -järjestelmä on myös vakiona Apple CarPlay- ja Android Automobile -yhteyden rinnalla. Automaattiset valot ja sateen tunnistavat pyyhkimet ovat runsas pakkausluettelo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *