Tämä on uusi Aston Martin Rapide AMR, nopein versio neliovisesta kupeesta, jonka voit ostaa. Jokainen hinta on vain 210 esimerkkiä hinnasta 194 950 puntaa.
Päivitykset 6,0 litran V12: een, samanlaisia ​​kuin Vantage GT12: lla ensin nähty, koostuvat laajentuneesta sisääntulosarjasta, tarkistetusta moottorikartoituksesta ja neliöputken asennuksesta vapauttaakseen paljon äänekäs mölyn.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Uusi Aston Martin DB11 AMR Review
Tuloksena on 43 hevosvoiman nousu Rapide S: n suhteen, joka vie kokonaismäärän 595 hevosvoimaa, kun taas korkeusmomentti on muuttumaton 630 nm: ssä. AMR kuljettaa takapyöriä hiilipotkuriakselin ja kahdeksan nopeuden automaattisen vaihdelaatikon läpi, ja kattaa 0–60 mph viivan 4,2 sekunnissa matkalla 205 mph: n huippunopeuteen.
12

Se on vain 2 mph paljon enemmän kuin S, mutta parannukset eivät koske vain suoraa suorituskykyä. Uusi etujakaja, syvemmät sivuhameet, aggressiivinen takajuoksu ja pieni huulipoileri – kaikki valmistettu hiilikuitua – minimoi nosto. Konepelli on valmistettu samasta materiaalista, ja siellä on mahdollisuus viimeistellä peilikorkit, sivupohjat, ovenkahvat, takavalot ja jopa hiilen merkit. Huolimatta kevyen materiaalin huomattavasta käytöstä, Aston Martin toteaa virallisen kooton painon 1 990 kg – identtinen Rapide S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *