Bentley tutkii, lisääkö viidennen mallin kokoonpanoon pienemmällä salonkilla yksi suosituista ideoista.
Bentley Sales ja mainospäällikkö Kevin lisääntyi puhuessaan CAR -paljastukselle Geneven autonäyttelyssä: ”Olemme ilmoittaneet, että tarkastelemme maastoautoa, niin korvaamme sekä manner- että lentävän kannuksen. Sitten pieni ajoneuvo voi olla jotain, mitä tekisimme.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

“Viides suunnittelulinja olisi houkutteleva, mutta sen ei tarvitse olla halvempaa.”
Bentley Manager Wolfgang Schreiber kommentoi myös pienemmän salonan tulevaisuudennäkymää sanomalla: “Voisimme periaatteessa kuvan menemään siihen suuntaan.”
Rose totesi myös, että uusi ajoneuvo kehitettäisiin paljon enemmän kuin todennäköisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa: ”Kuvittelisin, että voimme kehittää sitä Crewessa. Meillä on alue ja tilaa laajentua, joten fyysisesti voimme kehittää sitä Crewessa. ”
Uusien Mercedes S -luokan liikkuvalla kallimarkkinoilla ja myös muut premium-kilpailijat myyvät myös hyvin, Bentley on silmällä kilpailu. “Pieni ajoneuvo antaisi meille jotain Aston Martinia vastaan ​​ja Maseratille”, Rose totesi.
Älä kuitenkaan odota, että vauva Bentley on halpaa. “Hinta on olennainen osa yksinoikeutta”, totesi Rose, “joten on vaikea nähdä meitä laskevan mihin tahansa alle 100 000 puntaa.”
Bentley on myös todennut, että uusi maastoauto on aivan ensimmäinen malli, jolla toimiva plug-in-hybriditekniikka, mutta ensimmäinen diesel Bentley on myös Rosen mukaan korteilla: ”Näkisimme dieselmoottorin hyödyn, mutta silti kuitenkin Missä samoin kuin miten ei ole vielä valittu. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *