BMW: n korkean suorituskyvyn M8 Four-Door Gran Coupe oli Marque’s Show Stopper tämän vuoden Geneven autonäyttelyssä. 8-sarjan johdannaisjoukolla käsittelemään mitä tahansa uudesta neliovisesta Mercedes-AMG GT: stä Porsche Panameraan.
M8 Gran Coupe -idean todetaan olevan läheinen esikatselu M8-tuotanto-ajoneuvosta, jonka BMW paljastaa ennen vuoden 2019 loppua. BMW myös varmisti, että sen ennakoiden ajoneuvo on Reborn 8 -sarjan etäisyysvaihtoehto. Osoittaen, että myös ‘vakio’ 8 -sarjan Gran Coupe on myös käyttämällä.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Suurin osa uutisista: 2018 Geneven moottorinäyttely
Idea vie kuitenkin ajoneuvon näkemyksen äärimmäisyyksiin, ja BMW M: n tyylin varapuheenjohtaja Domagoj Dukec selittää “suunniteltu sekoittamaan asioita, polarisoida ja ottaa huippuluokan mukavuudestaan ​​mukavuudestaan. vyöhyke ”.
19
Adsclose -mainoksestamme

M8 Gran Couen etuosa liittyy selvästi äskettäin paljastettuun 8-sarjaan, mutta se on kuitenkin paljon aggressiivisempi ja siinä on siisti tyylivihjeitä, kuten kaksoiskidney-säleikkö (kultainen surround), joka laajenee pohjaa kohti korostaa alempi painopiste.
Ajoneuvon profiili on perinteinen neliovinen coupe, ja edessä on pitkiä ulottuvuuksia sekä takana, jotta profiili ‘venyttää’. Katto on valmistettu hiilikuituvahvistetusta muovista (CFRP)-täsmälleen sama kevyt materiaali, jota käytetään BMW: n I3: n paneeleihin sekä i8-ekologialueisiin-lainauksessa, jotta saadaan vielä paljon enemmän Gran Coupe-massan niin alhaisia mahdollisimman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *