korvaamiseksi Tämä on ensimmäinen katsomme upouuteen, seuraavan sukupolven, keskikokoisen vaihtovelkakirjalainan Mercedes-se kuitenkin ISN “C-luokka. Automobile Revision Ymmärtää, että tämä on aivan uusi muotoilu, joka on tarkoitettu kaikkien pienten ja keskikokoisten premium-vaihtovelkakirjalainojen markkinoiden saalistaja-ajoneuvoksi, samoin kuin se on vuorattu yhtä paljon kuin uusi merkki: Mercedes Cle, nimenomais Saksan tuotemerkillä on ollut jonkin aikaa, mutta äskettäin uusinut tavaramerkinsä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Tuotemerkkijohtajat ovat puhuneet aiemmin vaatimuksesta minimoida Mercedes-portfolion monimutkaisuus, saavuttaen korkean 50 autoa vuonna 2020, samoin kuin vain sen takia, että se on edelleen edelleen edelleen, eq-ladatut sähkömallien käyttöönottoa.

Uusi 2022 Mercedes-AMG SL paljasti kuuluisan urheiluauton uudelleenkäynnistyksen

Aiemmin vuoden aikana puhuttaessa Mercedes-tutkimustutkimus sekä etenemispäällikkö Marcus Schafer ohjasi tuotemerkin vaihtovelkakirjalainan tarjoukset olevan ”korkeatiheys”, ja juuri äskettäin akseli SLC, C-Class Cabriolet ja E-luokan Cabriolet kaikki kilpailevat alueella Markkinat, jotka eivät ole valtava rahantekijä.
Schafer kuitenkin myönsi, että brändäyskulmasta kupeen ja Cabriolet -mallit ovat tärkeitä; Premium -ajoneuvoliiketoiminnassa, kuten Mercedes, tällä alueella oleminen laskee tärkeän merkinnän.
“Haluamme keskittyä näihin malleihin”, hän selitti. ”Heillä on myös markkinarako ja tarkoitus. Siksi aiomme räätälöidä juuri tämän segmentin ihanteellisen auton. Coupesta ja Cabriolet-puolelta tässä puolivälisegmentissä on paljon enemmän löydettävää, mutta se vie hiukan paljon enemmän aikaa ennen kuin voimme puhua siitä. ”
13

Ennen uuden CLE: n ilmestymisen vuonna 2023 brändi keksii täysikokoisen SL: n urheilullisemman ja paljon tarkoituksenmukaisemman AMG: n perustaman uuden alustan käytön avulla.
Mainos – viesti jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *