Audi: n All-New A6 Täydellinen kosketus Racy S6 -salonkiin.
• Markkinoiden hienoimmat toimeenpano -autot ja kuorma -autot
S6: lla on kulunut etenemistestaus Nurburgringissä, ja siinä on kohtalainen ulkopinta -ala on aikaisemmin vakion salonan yleisten versioiden yli. Jos se ei ollut neljän tailisten putkien, jotka pistäisivät takapäätä, saatat virheellisesti rutiininomaiselle A6: lle.
9

Näytä hiukan paremmalta samoin kuin näet myös lihaisemmat jarrut piiloutuvan suurempien seosten taakse käärittynä alemman profiilin renkaisiin. Kuvat eivät todellakaan tarjoa paljon pois muotoilun suhteen, mutta Audi on kuitenkin ilmoittanut, että se astuu pois venäläisestä nukke -muotoilustrategiastaan ​​tarjotakseen malleja paljon yksityisempää luonnetta. Se on uuden tyylinpäällikkö Marc Lichte tuonut askel.
Mainos – viesti jatkuu alla

Konepellin alla S6 käyttää todennäköisesti 3,0 litran V6 TFSI -moottoria, jota käytetään nykyisessä S5-alueella. Audi voi valittua moottorin muokkaamiseksi, jotta saadaan paljon enemmän hölynpölyä raskaammassa S6: ssa, nousevan voiman 349 hevosvoiman ja 500 nm vääntömomentin avulla, mahdollisesti lisäämällä uusi 48 voltin sähköjärjestelmä mahdollistaa A6. adoptoi.
Paljon voimakkaampi RS6, jonka on noudatettava noin 12 kuukautta rutiininomaisen A6: n saapumisen jälkeen, hyödynnetään uutta pienempiä ominaisuuksia 2,9 litran Twin-Turbo V6.
Mitä uskot uudesta S6: sta, kuten täällä nähdään? Ymmärräkaamme kommentteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *