Audi on ottanut lehden Skodan kirjasta tarjoamalla oppisopimusoppilailleen mahdollisuuden testata taitojaan ja perustaa tarkoitukseen rakennetun projektin. Tämä kertaluonteinen RS6 on heidän työnsä hedelmä-samoin kuin se merkitsee 40 vuotta Quattroa juhlimaan yrityksen legendaarista 90 Quattro IMSA-GTO: ta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

RS6 GTO -idean takana olevaan harjoittelijajoukkueeseen vaikutti voimakkaasti 90 Quattro IMSA-GTO-710 hevosvoiman 2,2 litran viiden sylinterinen kilpailija, joka kehitettiin kilpailemaan American Trans-AM -sarjoissa 80-luvun lopulla sekä 90-luvun alkupuolella. .

Uusi opiskelijoiden rakentama Skoda Mountiaq -korotus

Kilpailijan tavoin RS6 GTO: lla on aggressiivinen aero-paketti, leimattu pyöräkaarit, sivukäytävä pakokaasu ja iso takaspoileri. Siellä on jopa samanlainen valkoinen, musta ja punainen livery, joka on saatu päätökseen numerolla “40” Quattron Ruby -vuosipäivän kunniaksi.
Konseptin ulkopinta -ala on valmis sarjassa hienovaraisesti muokattuja LED -valoja, uudella tuuletetulla konepellillä ja joillakin ”GTO” -merkillä. Myös oppisopimuskouluttajat kehittivät uuden sarjan quattro-merkkisiä keskikorkoja, jotka ovat nykyaikainen tulkinta IMSA-GTO: lle asennetuista monoblock-kilpailupyöristä.
Audin oppisopimusryhmä uudisti myös RS6: n hyttiä. He aloittivat roskamalla auton mattoja, melun vähenemistä ja takaistuimia-sitten he sopivat kuuden pisteen rulla-häkkiin, hiilikuitukilpailun, ikkunaverkkojen ja kilpavaljaiden. Perus kiinteistön keskuksen konsoli näyttää kuitenkin selvinneet CHOP -kaupasta, samoin kuin sen Alcantara -ohjauspyörä.
Meillä on vielä minkä tahansa tyyppisiä virallisia tietoja RS6 GTO: n voimansiirrosta-mutta edellyttäen, että se perustuu RS6-avantiin, se todennäköisesti toimii viritetyn version kyseisen auton kaksois-turboahdetusta 4.0-litran V8-moottorista. Jo ennen minkään tyyppistä opiskelijoiden tyyppiä, järjestelmä tuottaa 592 hevosvoimaa ja 800 nm vääntömomentti, mikä riittää työntämään perusajoneuvoa 0–62 km / h 3,6 sekunnissa.
Mitä teet Audi RS6 GTO -konseptista? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *