-yhteydet ovat kaikki hyötyajoneuvojen raivoa, ja päivitetylle 2021 IveCo Dailylle on annettu keski-elämän raikas, joka esittelee Amazon Alexa Voice Control -ohjauksen ohjaamoon.
Se on osa Ivecon autoilijan ystäväjärjestelmää, joka lisää Amazonin yhteistyöhön kehittämän ääniohjauksen ja antaa käyttäjille mahdollisuuden tarkistaa ajoneuvonsa tilaa, kirjanhoito-, suunnitelmareittejä ja jopa olla yhteydessä IveCo-autoilijaverkoston muihin käyttäjiin. Tämän avulla käyttäjät voivat jakaa tietoja, kuten säätä ja pidätyksiä. Autoilijaystävä on saatavana myös päivittäisessä pakettiautossa ja Iveco S-Way -autossa.

Hinnoittelu vahvistettiin All-Electric Mercedes Esprinter Panel -autolle

Uuden yhteyden lisäksi IveCo Daily saa päivitetyn ilmeen. Se on hienovarainen evoluutio, jossa on uusia satiinihopea-säleikköä, päivitetyt häntävalot ja parannettuja paikkoja sisällä. Tuoliin on lisätty muistivaahtoa mukavuuden ja turvallisuuden parantamiseksi, kun taas istuimien väitetään olevan myös paljon tukevampaa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Muualla uudessa Iveco Daily -yrityksessä on nykyiset Euro 6 -yhteensopivat dieselmoottorit, jotka ovat paljon tehokkaampia kuin ennen. Siellä on 2,3 ja 3,0 litran dieseliä, ja entisessä on nyt sama kuuden nopeuden manuaalinen vaihdelaatikko, jota suurempi moottori käyttää. Tämä vaihdelaatikko toimittaa sujuvamman vaihdon eikä vaadi öljynvaihtoa, mikä auttaa minimoimaan juoksevat kustannukset. Kuten aikaisemmin, Ivecon suurta myyvää Hi-Matic Autota on saatavana myös, ja tätä on lisäksi hienostunut tasaisempaan ajamiseen.
Dieselmoottorien lisäksi Iveco Daily sisältää myös bensiinimoottorin, joka on muutettu ajamaan painekaasulla (CNG). Tämä käyttää suuria laivastoja tilaisuutta hiilellä kompensoida päästöjään samalla kun käytetään pitkää etäisyyttä – jotain, mitä nykyiset suuret sähköpakettiautot eivät pysty tekemään.
15

Myös päivittäinen ensimmäistä kertaa sisältyy ilmajousitus. Tämä kokoonpano on luotu toimittamaan paljon mukavampaa ajoa ja suurempaa vakautta, mikä auttaa pitämään lastin turvassa ja autoilija potkaisi takaisin pidemmille matkoille. Tämä järjestelmä on saatavana myös Ivecon päivittäisessä alustan ohjaamossa, joka auttaa lohduttamaan matkailuautoversioita, samoin kuin mittatilaustyönä valmistettuja ambulansseja ja muita yksityisiä vuokrausvaihtoehtoja.
Daily -yhteyteen sisältyy myös Ivecon valvontahuone, joka on sen laivaston telematiikkajärjestelmä, ja integroituu yrityksen palvelupaketin Ivecon kanssa.

Uudet päivitykset ovat saatavilla myöhemmin vuoden aikana.
Katso parhaat suuret pakettiautot myynnissä täältä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *