McLaren on valmis valmistaa ensimmäisen tuotantolaitoksensa Wokingin ulkopuolelle, joka on tarkoitus kehittää hiilikuitukylpylää vuodesta 2019. 50 miljoonan punnan Composites-innovaatiokeskus tuottaa 200 tehtäviä myös Sheffieldissä Rotherhamin alueena, samoin kuin on valmis.
Laitoksessa tuotetaan edistyneen monocellin sekä monokage -hiilidubien, jotka tukevat jokaista myynnissä olevaa McLarenia, siirtyvät Itävallasta takaisin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ensi vuonna. Sivusto löytyy lähellä Sheffieldin yliopiston edistynyttä tuotantotutkimuskeskusta (AMRC) vanhan kivihouhoksen perusteella.
McLaren juhli betonilattian asettamista sekä valaistun osoituksen asentamista edessä uudella Senna -hypercarilla. Video (alla) näyttää tarkalleen, kuinka 750 000 puntaa radalla puolueellinen muotoilu teki debyyttinsä tavalla vaikeasti sivuuttaa.

Laitoksen sanotaan säästävän noin 10 miljoonaa puntaa McLarenille verrattuna nykyään hyödyntämiin ulkoistettuihin prosesseihin, kun taas brändin malleissa tehdyt brittiläiset osat 50 prosentista 58 prosenttiin. Toimitusjohtaja Mike Flewitt kommentoi, että yhteys AMRC: hen mahdollistaa “pääsyn muutamiin maailman hienoimpiin komposiitteihin ja materiaalien tutkimusominaisuuksiin”.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

“Nyt-ikoninen McLaren F1 oli maailman ensimmäinen tieajoneuvo, joka kehitettiin hiilikuitualustalla, ja jokainen McLaren Automotive -yrityksen äskettäin kehittämä ajoneuvo on sama. siksi looginen seuraava vaihe “.
Edistyneitä automatisoituja tuotantomenetelmiä käytetään neljän hehtaarin alueella, vaikka 150 tuotantohenkilöstöä ja 50 tuotantoa henkilöstöä palkataan edelleen.
Kun tuotantolinja on samoin kuin juokseminen, se luo hiilidulloja olemassa oleville ajoneuvoille, kuten 570 -luvulle ja 720 -luvulle, lisäksi 12 tulevaa mallia tai johdannaista, jotka on asetettu debyyttiin brändin Track22 -suunnitelmassa.
Oletko iloinen, että McLaren avaa uuden laitoksen Sheffieldissä? Ymmärräkaamme alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *