erikoisnumero Automobile Expressin kesäkuun erikoisnumerossa – 22. toukokuuta 2013 – meillä on yksinoikeudella kuvia Porsche Macanista, New Range Rover Evoque -kilpailusta, joka on asetettu kuumin maastoauto vuonna 2014 .
Meillä on myös ensimmäinen asema uudesta Porsche 918 Spyderistä ja ajomatkan Porsche Panamera -hybridissä. Lisäksi saamme sisälinjan uudelle Audi MPV: lle ja meillä on vakoojavalokuvia uudesta Lexus -ristikkäistä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Tässä erityisnumerossa paljastamme yli 22 sivua parhaan autohoitopakkauksen ja viimeisen vuoden lisävarusteet Automobile Express Product Awards 2013 -palkinnossa. Nimeämme myös vuoden tuoteemme.
BMW E30 M3, Audi Quattro ja Vauxhall Astra GTE ovat kaikki sankariautoja, mutta tässä numerossa näemme, onko heidän legendaarinen suorituksensa kestänyt ajan testiä pistämällä niitä joitain paljon arkipäiväisempiä nykyaikaisia ​​koneita vastaan.
Lopuksi, tien testaajamme ovat kiireisesti asettaneet uuden Lexus LS 600H: n Audi- ja BMW: n hybridi -limosit vastaan, kun taas näemme kuinka Fiat Panda 4×4 pinotaan Suzuki Jimnya vastaan.
Numero 1 269 on myynnissä seuraavien kolmen viikon ajan Tescosta, Sainsburyn, Whsmithistä, Asdasta, Morrisonsista ja kaikista hyvistä sanomalehdistä. Jos paikalliset sanomalehdet eivät varastoi auto -expressiä, pyydä heitä ostamaan sinulle kopion ilman lisäkustannuksia.
Vaihtoehtoisesti voit hakea kuusi numeroa 1 puntaa ja antaa lehden toimittaa suoraan ovellesi joka viikko, lataa iPad -painos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *