Mercedes-AMG on todennut, että Formula 1 -sarjainen yksi hyperauto menee viime vuonna ensi vuonna, kun vaikea prototyyppivaihe osui useisiin tekniikan takaiskuihin ja Jatkuva COVID-19-pandemia.
Alun perin AMG: n järjestettiin debyyttinsä myöhemmin vuonna 2021. Mercedes on nyt tarkistanut, että määräaika vuoteen 2022, samoin kuin liiketoiminta on alkanut ilmoittaa ostajille, että tuotanto alkaa puolivälissä vuoden aikana.

Parhaat hypercars 2022

Kun se saapuu, AMG: n päätyi uusi kilpailija Aston Martin Valkyrielle, joka on vielä yksi uusi hyperkarja, jolla on hammashoito -ongelmia ennen lanseerausta.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

AMG: ssä käytetään F1-johdettua hybridi-voimansiirtoa sekä kokonaisvaltaista aggressiivisia aero-lisäyksiä, jotka on suunniteltu tekemään siitä mahdollisimman nopeasti kilparadan ympärillä.
Mercedes ei ole julkaissut minkäänlaista uusia kuvia hypercarista, mutta viimeisimmät vakoojakuvat tarjoavat loistavan indikaattorin siitä, miltä se näyttää, samoin kuin brändi on kiusannut prototyypin ajoneuvoa useita kertoja.
Muutaman viime kuukauden aikana Mercedes-AMG: n insinöörit ovat asettaneet 2,4 miljoonan punnan yhden hyperauton vauhdillaan varmistaen, että sen sähköjärjestelmä sekä monimutkaiset Formula 1 -palkinnon voittaneet hybridivoimajärjestelmät tarjoavat tuotanto-autolta odotettavien ajoautojen ostajien ostajien.
39

Myös edellinen kiusaaja tarjosi välähdyksen hypercarin tuotantovalmiista sisustuksista. Se sisältää digitaalisen taustapeilin, joka on välttämätöntä, koska takaikkunolle normaalisti varattu taka-alue hämärtää Lovred-moottorin kansi sekä valtava F1-tyylinen hain evä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *