BMW on käynnistänyt palkkiojärjestelmän, joka on suunnattu plug-in-hybridi-BMW-mallien kuljettajille. Soitettu pisteet, ohjelma palkitsee asiakkaita veloittamalla luottotiedot jokaisesta mailista, jotka he ajavat plug-in-hybridi BMW: tä puhdasta sähkötilassa.
Järjestelmä käynnistettiin Saksassa, Belgiassa ja Alankomaissa viime vuonna, ja nyt Yhdistyneen kuningaskunnan plug-in-hybridi BMW-kuljettajat voivat ilmoittautua.

BMW X5 XDRIVE45E: Pitkäaikainen testikatsaus

Saatavana kaikissa uusissa plug-in-hybridimalleissa, joissa on BMW: n käyttöjärjestelmä 7.0 ylöspäin, mutta lukuun ottamatta 2-sarjan aktiivista turistia X1 ja X2, pistejärjestelmä toimii My BMW -sovelluksen kautta, johon sähköiset mailit kirjataan automaattisesti.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Jokaisesta puhdasta sähköisestä mailin ajamisesta käyttäjät saavat kaksi pistettä. Kun heidän yhteensä saavutetaan 3200, kuljettajille myönnetään 10 punnan veloitustodistus BMW -veloitusverkosta. 25 punnan luottotiedot annetaan 7500 pisteellä, ja 14 500 pistettä vastaa 50 punnan luottoa.
Järjestelmä sisältää kuitenkin joitain hyödyllisiä etuisuuksia pisteiden keräämisen nopeuttamiseksi. Esimerkiksi BMW on luonut nimettyjä EDRIVE -vyöhykkeitä ympäri Iso -Britanniaa, missä kuljettajat saavat kaksinkertaiset pisteet ajamisesta Pure Electricillä.
Viime vuonna BMW: stä tuli ensimmäinen tuottaja, joka käytti geo-aitaustekniikkaa ottamalla käyttöön Edrive-vyöhykkeet, jotka kehottavat plug-in-hybridi BMW: tä siirtymään puhdasta sähkötilaan saapuessaan näihin nimettyihin alueisiin, tyypillisesti kaupunkikeskuksiin.
Ison -Britannian Edrive -vyöhykkeet löytyvät tällä hetkellä Lontoosta, Birminghamista, Glasgowista, Edinburghista, Belfastista, Liverpoolista, Bathista ja Manchesterista, ja ne on nyt integroitu pistejärjestelmään.
Ohjelma tarjoaa myös pistebonuksia veloittaessaan. Jokaisesta autosta maksetaan 20 pistettä yli 15 minuutin ajan, ja kuukausipalkkio on 500 pistettä kuljettajille, jotka kytkevät 20 kertaa kuukaudessa paljon yli 15 minuuttia kerrallaan.
Järjestelmä pyrkii rohkaisemaan plug-in-hybridi-BMW: n kuljettajia veloittamaan paljon säännöllisemmin ja maksimoimaan autojensa tehokkuus vähentäen samalla ympäristövaikutuksia. Pisteohjelma tallentaa myös mailia eurooppalaisilla teillä, jolloin kuljettajat voivat ansaita pisteitä hiihtomatkojen aikana.
Napsauta tätä saadaksesi luettelon parhaiten myytävänä olevista plug-in-hybridi-autoista parhaiten …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *