Porsche on vetänyt kannet pois sen 996-sukupolven 911. -tuotteen selkeän Restomod-version. Nimeltään 911 perinteinen klubikupee, se on viimeisin erityinen työ, joka on valmis Porsche Classic’s Just -sovellukseen Äskettäin laajentunut Sonderwunsch -ohjelma Saksassa.
Perinteinen Club Coupe perustuu Porsche Club of America -klubiin perustuu vuoden 1998 911 Carreraan, joka löydettiin laiminlyöty, samoin kuin huonossa kunnossa jälleenmyyjän ennakkomaksussa Virginiassa, Yhdysvalloissa. Porsche Classicin työpajoihin Stuttgartissa, Saksassa, se sai laajan palauttamisen kahdella ja puoli vuotta.

Virallinen: Porsche Boxster ja Cayman menevät sähköiseksi vuoteen 2025 mennessä

911-perinteisessä klubipupeissa on paljon ulkotyylisiä vihjeitä vuoden 2009 911 Sport Classicin kanssa, joka puolestaan ​​kunnioitti tunnettuja 1973 911 Carrera Rs 2.7 -tapahtumaa. Mustat 18 tuuman fuchs-taottetut vanteet ja ankkakehän kiinteä takaspoileri ovat ilmeisimmät uudet lisäykset, samoin kuin urheilun harmaa metallinen maalaus, joka on yhdistetty kaksoisraidoille, jotka kulkevat konepellistä spoileriin. Samoin ‘Club Blue’ – Porsche Club America’s Signature -värillä on paljon yksityiskohtia.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tuulitunnelin viritetyn spoilerin alla on toisen sukupolven 911 GT3-moottori, joka pumppaa 376 hevosvoimaa-76 hevosvoimaa paljon enemmän kuin uusi Carrera, joka toimitettiin uudessa. GT3-motivaatio ei lopu moottorilla, koska voimansiirto, runko ja jarrut tulevat samoin ratakeskeisestä erityisestä. Suorituskyvyn yksityiskohtia ei ole paljastettu, mutta odotetaan kuitenkin 0–62 mph noin 4,5 sekuntia ja yli 180 mph: n huippunopeutta.
11

Sisällä mustaa nahkaa on vastakohtana houndstooth -materiaalien insertit istuimiin ja ovien korteille. Yleisessä kolmiosaisessa ohjauspyörässä on lisätty klubin sininen ompelu, kun taas instrumenttiryhmässä on ‘911 perinteinen klubipupe’ -logo sekä kilpa-raidat. Auton erillisen tilan korostamiseksi ”911 perinteinen klubin coupe nro 001/001” -levy istuu kojelaudassa.
Sisätilojen nykyaikaistaminen kulkee Porsche-perinteisen viestinnän hallinnon ja infotainment-järjestelmän lisäämiseen seitsemän tuuman kosketusnäytöllä sekä Apple CarPlay ja Android Auto.
Prototyyppiversio 911 perinteisestä klubikupeista arvioitiin erilaisissa todistusalueilla, mukaan lukien Nardo Italiassa, Idiada Espanjassa sekä Weissach Saksassa, ennen kuin se purettiin takaamaan, että valmis autot ja kuorma-auto pysyivät kertaluonteisesti.

996-sukupolven 911 on yksi yrityksen tunnettujen takimoottorien merkittävimmistä versioista, ja vuoden 1997 ja vuoden 2006 välisenä aikana kehitetään yhteensä 175 262 esimerkkiä.
Katso viimeisimmät Porsche -uutiset sekä arviot täältä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *