. Yhdistyneen kuningaskunnan kotitaloudet ovat liuenneet lisäksi siirtoköyhyyteen, uusien lukujen mukaan.
RAC-säätiön kansallisten tilastojen (ONS) tiedot havaitsivat, että noin 800 000 autonomistuksessa olevaa kotitaloutta käytti vähintään 31 prosenttia käytettävissä olevista ansioistaan ​​sekä autojen saamiseen ja suorittamiseen vuonna 2012, kun se edellisessä 27 prosenttia verrattuna vuosi.
Köyhimpien kotitalouksien – niille, jotka ovat alhaisimpia 10 prosenttia kodin tuloista Yhdistyneessä kuningaskunnassa – olivat säännölliset vain 167 puntaa. Sen lisäksi, että 51,40 puntaa oli, oli saada sekä auto, mukaan lukien 16,40 puntaa polttoaineesta, 9,50 puntaa vakuutusturvaa sekä 6,10 puntaa korjauspalveluista ja huoltopalveluista.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Ison-Britannian tulvat: Vesivaurioiden autojen huolehtiminen
RAC-säätiön mukaan kaikkien autoomistavien kotitalouksien tyypillinen kulutus on noin 15 prosenttia kokonaismenoista. Tämä on melkein puolet köyhimmistä kotitalouksista.
• 60 km / h nopeusrajoitus, joka on järjestetty M3 -moottoritielle
RAC -säätiön johtaja Professor Stephen Glaister sanoi: ”Köyhimmille ajoneuvojen omistajille on vähän mahdollisuuksia vähentää automaattikustannuksia edelleen. He ajavat jo niin vähän kuin mahdollista, samoin kuin ovat vähentäneet esimerkiksi huoltoa. ”
Samaan aikaan ONS: n luvut paljastivat, että kaikki moottoriajoneuvot, baarin ostaminen, ovat nousseet selvästi viimeisen 10 vuoden aikana asumisen kustannusten yläpuolelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *