. Tämä on uusi Ford Bronco Raptor, joka on hardcore-versio brändin valtavasta myynnistä uudesta maastoautosta, joka on luotu pistämään jonkin verran maastoajoneuvon viehätysvoimaa Bronco-linjalle- ylöspäin.
Se tulee myyntiin Yhdysvalloissa maaliskuussa, samoin kuin vaikka emme saa sitä täällä Isossa-Britanniassa, se voi esitellä muutamia maasto-innovaatioita ja suorituskykyä, jota voimme odottaa seuraavalta Ranger Raptorilta, Viime vuoden viimeisimmän sukupolven Ranger alttiina viime vuoden lopulla.

Tuotanto alkaa Ford F-150 -pohjaisella Hennessey Velociraptor 600: lla

Ford Performance -sovelluksen kehittämä Bronco Raptor on varustettu huomattavasti tarkistetulla alustalla, jolla on korkeampi matkakorkeus sekä laajempi radalla kuin rutiininomainen Bronco. Lopullista voimahahmoa ei ole vielä vahvistettu, mutta Ford ilmoittaa, että Bronco Raptor luo noin 400 hevosvoimaa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Rutiininomaisen Broncon teräskehysrunon mukautettuun versioon liittyy uudet, korkeammat iskunvaimentimet, samoin kuin mitä Ford Declarings ovat kilpailu-spec-etu- ja taka-akseleita, joita käytetään Bronco Dr Rally-ryöstöautossa. Nämä akselit laajentavat rataa 218 mm: llä, kun taas Bronco Raptorin vähimmäiskorkeus istuu 332 mm: n, nousun 122 mm.
Puoliaktiiviset vaimentimet, joilla on tietty etuosa ja takaosa, on asennettu, samoin kuin anturit, jotka ovat auton jokaisessa kulmassa, seurantaolosuhteet sekä jousituskorkeus modifioidaksesi siirtymän jousituskokoonpanoa. Uusi etuosa sekä takavarren hallinta antaa korkeamman jousitusmatkan, kun taas Bronco Raptor saa 37 tuuman maastorenkaita Bfgoodrichilta, käärittynä 17 tuuman pyörien ympäri.
18

Ylimääräinen turvallisuus on vielä yksi tärkeä aineosa. Kestävä bash sekä liukulevyt peittävät etupuskurin, moottorin, voimansiirron ja siirtokotelon. Kehon ylimääräinen vahvistaminen on toteutettu B-pylväässä sekä C-pylväässä suuremman jäykkyyden saavuttamiseksi.
Tehoa toimittaa uusi turboahdettu 3,0 litran kuusisylinterinen bensiinimoottori, joka perustaa noin 400 hevosvoimaa ja linkitetään 10-nopeuksiseen automaattiseen vaihdelaatikkoon. Ford on kehittänyt seitsemän käyttötapaa Bronco Raptoriin, mukaan lukien uusi ‘Baja-moodi’ maksimaalisen maastoajan suorituskykyyn, optimoidulla anti-lag-moottorilla turboahdetulle moottorille.
Makeover on yhteensä paljon aggressiivisempi muotoilu, joka hyödyntää laajempaa rataa ja lisääntynyttä matkakorkeutta, kun taas Bronco Raptor -omistajat pystyvät hyödyntämään auton modulaarista korijärjestelmää, eliminoimalla sekä ovien, kattopaneelien lisäämisen, kattopaneelit samoin kuin lisäominaisuudet, kun ne pitävät sopivina.

Tutustu rutiininomaisesta Ford Broncosta täältä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *