Neljän päivän intensiivisen toiminnan jälkeen Goodwood-nopeusfestivaali on päättänyt toisen vuoden. Sadat autot – ja myös pariton pyörä – laskeutuivat Richmondin herttuan alueelle Länsi -Sussexissä, lukuisia kuljettajia tarkkailivat pääkohdetta: Goodwoodin kuuluisa, 1,16 mailin Hillclimb -kurssi.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Kuten koskaan, vierailijoita tervehti erinomainen keskusominaisuus (yllä), tänä vuonna juhlitaan Porschen 70 -vuotisjuhlaa rakenteella Goodwood -talon edessä, joka seisoo 52 metriä korkeana.
• Tausta: Goodwood -nopeusfestivaali
Tapahtuma läpäisi myös oman virstanpylvään, joka merkitsee 25 vuotta nopeuden festivaalin jälkeen ensimmäisen yhden päivän tapaamisen jälkeen vuonna 1993. Hillclimb: llä putosivat sopivasti. Volkswagen I.D. R voitti päätyyneen viimeisenä päivänä 43,86: lla, mikä on sähköauton ennätys.
Timesin merkissä toinen paikka meni myös sähköautoon, kun NextEv NIO EP9 oli aika 44,32, kun taas Joerg Weidererin V8-käyttöinen BMW E36 M3 väitti kolmannen.
Ja superautojen ampumisessa edellisenä päivänä Bac -mono otti pilaantumisen Ford GT: n ja Aston Martin Vulcan Amrin edessä.
Muualla suuret tuottajat ovat voimassa esittelemällä uusimpia mallejaan. Maserati paljasti uusimman Levante GTS: n – huolimatta siitä, että sitä ei todennäköisesti myydä Yhdistyneessä kuningaskunnassa – kun Nissan ja Italdesign vetivät kannet pois GT -R50 -prototyyppistään. Ja spektrin muukalaisessa päässä Aston Martin saapui kertaluonteisella Cygnetillä … ylpeillä 430 hevosvoiman.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *