Toyota on esikatselut pääsyn crossover-segmenttiin uudella C-HR-konseptilla, joka on paljastettu Pariisin autonäyttelyssä. C-HR: stä laskutetaan kilpailijana Nissan Qashqai -kilpailussa, ja tässä korkealla risteyksellä käytetään myös Toyotan hybridi-voimansiirtotekniikkaa.
Tuotanto-auton esikatselun lisäksi C-HR näyttää myös uuden timanttityylisen suunnittelukielen. Sen on tarkoitus näkyä tulevissa Toyota-malleissa, ja C-HR: ssä paljon veistetty ja kulma teema on ilmeinen-kaukana kaikesta Toyota-alueen nykyisestä mallista.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Edessä kapeat LED-ajovalot sulautuvat säleikön kanssa ja venyttävät auton leveyttä, kun taas pystysuorat LED-päiväajovalot korostavat C-HR-konseptin kohonnut ajokorkeus.
• Parhaat ristikkäiset ostavat nyt
Olemme aiemmin nähneet vakooja laukauksia Toyota-testaa Auris-versiota, ja vaikuttaa loogiselta, että tulevasta ristikkäistä tulee osa Auris-perhettä. Uuden saapumisen odotetaan myös miehittävän avoimen paikan RAV4: n alapuolella Toyota -alueella.
Lisätietoja tulevasta Qashqai-kilpailijasta on niukasti, mutta ei ole yllättävää, että Toyotan ylivallan hybridimarkkinoilla C-HR käyttää valmistajan teknistä osaamista ja varustetaan bensiini-sähkökäyttöisellä voimansiirtolla.
Hybridijärjestelmä on todennäköisesti uusi kehitys ja se voi olla sama kokoonpano, jota käytetään seuraavan vuoden seuraavan sukupolven Toyota Prius -tapahtumassa, joka saapuu ensi vuonna.
Uskotaan myös, että Toyota kehittää tätä voimansiirtoa, jotta se voi omaksua nelipyöräisen käytön. C-HR: n suunnitellun yleisön ja lähimpien kilpailijoiden vuoksi se on ominaisuus, jonka voimme odottaa näkevänsä tuotantoversiossa.
On hiukan liian aikaista spekuloida, kuinka paljon C-HR: n näyttelytilan versio maksaa, mutta sen odotetaan saapuvan vuonna 2017.
Napsauta tätä nähdäksesi mitä muuta Pariisin moottorinäyttelyssä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *