Volkswagen on tehnyt muutaman pienen mukautuksen Caddy Kalifornian hinnastoon vuodelle 2022, mikä lisää perusmallin hintaa noin 750 puntaa. Nyt pienikokoisen kodin hinnat alkavat 30 720 puntaa.
Vakiolaitteet ovat samat kuin ennen, kun ostajat saavat kokoontaitettavat retkeilytuolit, leirintäpöytä ja sisäänvedettävä minikeittiö, jossa on yhden polttimen liesi ja integroitu kaasupullo. Takaikkunoiden kaihtimet toimivat myös säilytyslaukkuina, ja hytissä ja takaluukussa on asennettu pari LED -lukuvaloa.

Uusi 2021 Citroen E-Berlingo-pakettiauto myytävänä nyt 31 302 puntaa

Tavanomainen MPV: n takapenkki on vaihdettu taitettavalle sängylle, joka on 1 980 mm pitkä ja 1 070 mm leveä. Tämä voidaan kuitenkin myös poistaa kokonaan Kalifornian muuttamiseksi pakettiautoksi. Välimeren takaosan takaosa on täynnä säilytyslokeroita, jotka Volkswagenin mukaan ovat optimaalisia ruokailuvälineiden ja keittiövälineiden pitämiseen.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Muita tavanomaisia ​​piirteitä ovat 16 tuuman kevytmetallivanteet, sähköisesti säädettävät ovenpeilit, mustat kattokiskot ja varkaudenestohälytysjärjestelmä sekä avustustekniikka, kuten kaista-avustus, vakionopeussäädin ja perävaunun avustaja. Mökki saa ilmastointilaitteen, lannerangan tuen molemmille etuistuimille, kuuden kaiuttimen stereojärjestelmälle ja 8,25 tuuman infotainment-näytölle.
Ostajat voivat myös valita valinnaisista lisäominaisuuksista, joista mielenkiintoisin on modulaarinen telttajärjestelmä, joka voidaan joko kytkeä matkailuauton takaosaan tai käyttää itsenäisesti. Volkswagen sanoo, että teltta lisää matkailuauton asuintilaa, mikä mahdollistaa tarpeeksi tilaa neljälle perheelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *