, jotka noudattavat sen lausuntoa hyväntekeväisyyskumppanin (Red) kanssa viime vuonna, Fiat on ottanut käyttöön kaksi uutta (punaisen) erikoislähetysmallia, jotka perustuvat Pandaan että sekä Pandaan ja Tipo. Entisten kustannukset alkavat 15 755 puntaa, kun taas jälkimmäisen hinta on 23 595 puntaa.
Molemmat uudet mallit auttavat tukemaan hyväntekeväisyysjärjestöä, jonka Bono on perustanut yhtyeestä U2: lta sekä Bobby Shriver vuonna 2006 AIDS -tutkimuksen rahoittamiseksi. Koska nykyinen maailmanlaajuinen tilanne, hyväntekeväisyys on kuitenkin laajentanut sen saavuttamista auttamaan COVID-19-pandemian taistelua.

Uusi erikoisnäytöt Fiat (500) Punainen hinta on 16 435 puntaa

Fiat on jo ottanut käyttöön 500 kaupungin ajoneuvon (punaisen) merkinnän version, ja näiden kahden uuden erikoislähetysmallin hiukan avustamalla yritys aikoo maksaa 4 miljoonaa dollaria (noin 2,9 miljoonaa puntaa) hyväntekeväisyyteen liittyvään syihin nähden yli Seuraavat kolme vuotta.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Uusi Panda-muotoilu perustuu kaupungin ristikkäisiin verhoiluastiin, samoin kuin käyttää paksuisia vartaloverhouksia, 15 tuuman kevytmetallivanteita ja kovan näköisiä liukulevyjä. Samoin on (punainen) merkki B-pylvään, punaisen oven peilikorkille sekä vaihtoehto neljästä maalista: Passionee Red, Colosseo Grey, Gelato White ja Cinema Black.
15

Fiatin 1,0 litran kolmen sylinterisen mieto-hybridi-bensiiniyksikön, joka muodostaa 69 hevosvoiman, on vain yksi moottorivaihtoehto, joka tarjoaa 69 hevosvoimaa ja tarjoaa 0-62 mph: n ajan 13,9 sekuntia. Fiatin päättely tämän vaihtoehdon takana on, että se on kokoonpanon kestävin valinta, ja hiilidioksidipäästöt ovat jopa 126 g/km.
Uusi Tipo Edition perustuu viistoperän maastoautojen inspiroimiin ristikiristeiden tasoon, samoin kuin siinä on täsmälleen samat tyylihäiriöt, jotka löydät erityisilmoituksessa Panda. Sitä saa kuitenkin jonkin verran voimakkaampi versio Fiatin luonnollisesti imeytyneestä 1,0 litran kolmen sylinterisestä bensiinyksiköstä, joka luo 99 hevosvoimaa.
Molemmat ajoneuvot toimivat samoin Seaqual Langan istuimen verhoilun, joka on kestävä materiaali, joka on valmistettu kokonaan kierrätetystä polyesterilangasta. Kun nimi viittaa, 10 prosenttia kankaan raaka -aineista tulee regeneroituneesta meri muovijätteestä.
Tähän päivään mennessä (punainen) on kasvanut 700 miljoonaa dollaria (noin 516 miljoonaa puntaa) maailmanlaajuisesta rahastosta kumppanuuksilla tuotemerkkien, kuten Apple, Woman Skateboards, Montblanc, Primark sekä italialainen skootterivalmistaja Vespa, kanssa. Liiketoiminta toteaa samoin, että kaikki sen lisäävät rahat menevät pandemioiden kovimpien alueilla olevien terveydenhuoltojärjestelmien vahvistamiseen.

Tarkistettu nyt Fiat 500: n pitkäkestoisen testinarvostelustamme …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *