Yhdistyneen kuningaskunnan hyödynnetyt ajoneuvomarkkinat pysyivät epäkohteliaana terveydenhuollossa ja hyvinvoinnissa viime vuonna. 8,1 miljoonaa käytettyjä malleja muuttavat kättä vuonna 2017. Tämä edustaa vain 1,1 Vuoden 2016 prosenttiosuus ja on huomattava vastakohta uusille ajoneuvomarkkinoille, mikä laski 5,7 prosenttia täsmälleen saman ajanjakson aikana.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Moottorituottajien ja kauppiaiden (SMMT) julkaisemat luvut sekä DVLA -levyjen hankitut, osoittavat myös suuren lisäyksen käytettyjen sähköautojen suosiossa. Niiden kysyntä kasvoi 77,1 prosenttia, ja vuonna 2017 ostettiin 10 199 käytettyä EV: tä.
• Parhaat käytetyt ajoneuvot ostaa vuonna 2017
Ja vaikka myyjien myynnin syksy oli 5,1 prosenttia viimeisellä vuosineljänneksellä, tämä ei ollut riittävä lopettamaan vuoden 2017 toiseksi hienojen ajoneuvojen myynnin ennätysvuosi, ja se oli vain vuoteen 2016 mennessä.
Sähköautojen kasvavan suosion lisäksi käytettyjen hybridien myynti kasvoi 22,2 prosenttia vuonna 2017. Käytetyn dieselien markkinat nousivat toisaalta 3,3 prosenttia vuonna 2017, mikä on vastakkainen malli viime vuoden uudelle ajoneuvolle myyntiluvut, joiden dieselin kysynnän väheneminen oli noin 17 prosenttia.
Käytetyt maastoautot ajoivat myös korkealla vuonna 2017 9,5 prosentin myynnissä, kun taas superminien suosio kasvoi 4,3 prosenttia. Uutiset eivät olleet kaikki suuria, vaikka käytettyjen toimeenpanevaan ajoneuvomarkkinoilla olevien murto-lisäysten lisäksi kaikkien muiden käytettyjen segmenttien suosio laski kaikkien muiden käytettyjen segmenttien vähenemisen.
Kaakkois -Englannissa näki suurimman osan käytettävistä ajoneuvoista, jotka muuttavat käsiä, ja siellä oli viime vuonna 1,2 miljoonaa käytettyjä ajoneuvoja. Hopea oli näkyvin väri käytetyillä markkinoilla.
Kommentoidessaan lukuja, SMMT: n toimitusjohtaja Mike Hawes sanoi: ”Vaikka tällainen terveellinen kysyntä on rauhoittavaa, pitää se menetelmää ja nopeuttaa uusimista koko laivaston ajan – nopein tapa parantaa korkealaatuista ilman laatua – hallituksen tulisi nyt tuoda Takaisin luottamus uudelle ajoneuvolle.
“Ottaen huomioon viimeaikaisen taloudellisen ja verotuksen epävarmuuden, etenkin dieselin yläpuolella, kuluttajat ja yritykset vaativat selkeyttä motivoidakseen heitä siirtymään vanhemmista autoistaan ​​ja uusimpiin, alhaisempiin vastuuvapauden ajoneuvoihin – riippumatta heidän polttoainetyypistään.”

Tarkasta nyt vuoden 2017 hyödyntämää ajoneuvopalkintojen voittajia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *