Bugatti on julkaissut kuudennen ja lopullisen mallinsa Les Legendes de Bugatti -sarjassa. Yksinoikeuden viimeinen osa kunnioittaa tuotemerkin perustajaa Ettore Bugattia ja saa inspiraatiota tyypin 41 Royalesta.
Debyytti Peyron Ettore Bugatti esitetään myöhemmin tässä kuussa Peyron Ettore Bugatti -sarjassa, joka on esitelty viiden muun Bugatti -legendan rinnalla, jotka muodostavat sarjan. Tuotanto on rajoitettu vain kolmeen malliin, joista jokaisella on hinta 2,35 miljoonaa euroa (1,8 miljoonaa puntaa).
Mainos – viesti jatkuu alla

• 400. Bugatti Veyron myi
Ettore Bugattin merkitsemällä muista legendamalleista, ulkoinen muotoilu on perustunut vuoden 1932 tyypin 41 Royalen ympärille. Etuosa on viimeistelty käsin kiillotetussa alumiinissa, mukaan lukien konepelli, siipipeilit ja ovenkahvat-ensimmäinen Bugattille. Takaosa on viimeistelty tummansinisellä paljaalla hiilellä.
Seospyörät ovat myös yksinoikeus. Ensin Ettore Bugattin itse luoma timanttikuljevat vanteet ovat olleet värilliset ulkopuolelle. Yrityksen perustajan allekirjoitus on myös kaiverrettu öljykorkkiin ja maalattu hopeaksi.
Sisällä erilaiset nahat koristavat sisätiloja, ja kojelaudan, keskikonsolin ja vaihdetason nahkaprosessin parkitusprosessi kestää noin kuusi kuukautta. Paljastettu sininen hiilipinta löytyy myös takaraatikon ovenkoristeista ja kannen.
Kuten muiden legendojen kohdalla, Ettore Bugatti perustuu Bugatti Veyroniin 16.4 Grand Sport Vitesse. Sitä saa 1,184 hevosvoiman 8,0 litran W16-moottori, joka kehittää 1 500 nm vääntömomenttia, joka pystyy 0-62 mph 2,6 sekunnissa ja huippunopeus 254 km / h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *