vakuutusyhtiön Avivan maamerkkitapauksen voiton seurauksena. Tuomioistuimeen saattavien piiskavaatimusten lukumäärä voitaisiin laskea.
Tapauksessa tuomioistuin ei vain hylännyt Whiplash -vaatimusta, vaan myös päätti, että kantaja oli “pohjimmiltaan epärehellinen”. Se määräsi kantajan maksamaan oikeudelliset kustannukset.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tämä on ensimmäinen tapaus, jossa tuomioistuin oli noudattanut uusia sääntöjä, jotka on luotu vähentämään tapausten määrää, joihin ei voiton ei-palkkioyrityksiä. Sen sijaan hakijoille annettiin suojaa vastuusta kustannuksista menettää.
• Vahinkovaatimukset putoavat vakuutusmaksut
Näistä säännöistä on kuitenkin poikkeuksia – ja jos hakijan todetaan olevan pohjimmiltaan epärehellisiä, kaikki suoja on menetetty.
Howard Grand, Aviva UK & I: n yleisen vakuutuksen laillisen päällikkö, selitti: “Tämä tärkeä tapaus toimii selkeänä varoituksena niille, jotka saattavat harkita liioiteltujen ja vilpillisten piiska -vaatimusten toimittamista.”
Luuletko, että on aika, että liioiteltujen vakuutusvaatimusten tiukempia määräyksiä oli? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *