langattomasti veloitettuja sähköajoneuvoja voidaan tarjota saadakseen heti vuoden 2017 aikana, mikä perustaa innovaatiot ajoneuvojen valmistajien kanssa.
Qualcomm Halo on työskennellyt langattoman latausinnovaatioiden parissa useita vuosia, samoin kuin viime viikolla BMW I8: n sekä I3, joka on varustettu järjestelmän prototyyppiversiolla. Näitä ajoneuvoja käytetään sekä turvallisuus- ja lääketieteellisinä autoja autoja uuden Formula E Electric Racing Championship -mestaruuskilpailun suhteen, missä ne vaativat nopeasti sijoittamista – jotain, joka ei olisi mahdollista, jos ne olisi kytketty lataamaan.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Renovo Coupe: Uusi sähköauto paljastettiin
Palvelun etenemisen varapuheenjohtaja ja Qualcomm Halo -palvelun varatoimitusjohtaja Anthony Thompson kertoi Automobile Expressille: ”Keskustelemme jollain tasolla kaikkien tärkeimpien yritysten perustavien yritysten kanssa, samoin kuin joitain lainauspyyntöjä on jo mennyt ulos. Odotamme näkevän järjestelmän tuotantoajoneuvossa vuoteen 2017 mennessä. ”
Ei vielä ole poistettava tarkalleen, kuinka paljon kalliimpaa langattomasti ladattuja EV: tä verrataan perinteiseen latauskaapeliin, tohtori Thompson ehdotti, että innovaatio todennäköisesti debytoi ensin huippuluokan että huippuluokan autoissa, ennen kuin ennen suodattaa paljon enemmän valtavirran malleja muutamassa vuodessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *