Porsche Panamera on jonkin verran asunut Taycanin varjossa, koska EV käynnistettiin. Tuotemerkki haluaa kuitenkin saada takaisin muutaman suosion pistettä vanhemmasta sedanistaan ​​tällä uudella erikoisilmoitusvariantilla, nimeltään Platinum Edition.
Ostajilla voi myös olla erikoislaatikko Panamera kiinteistönä, samoin kuin yksi tarjolla olevista voimansiirtoista on e-hybridi PHEV-asetus. Kustannukset alkavat 83 510 puntaa edullisimmalle V6 -variantille.

Audi Rs 6 Avant vs Porsche Panamera Sport Turismo

Panameran peruspäivityksiin kuuluvat uudet 21 tuuman kevytmetallivanteet, matriisin LED-ajovalot, panoraamalasikuutto, mustat pakokaasuehdotukset sekä platinaväriset koristeet puskureille ja merkille. Siinä on myös yksityisyyden suojaa sekä selkeä takavalojoukko.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Teknologia sisältää adaptiivisen ilmajousituksen, automaattisen himmennysovenpeilit, pysäköintiahteen kääntyvän videokameran kanssa sekä Bose-surround-melujärjestelmän. Hybridi-mallit saavat myös 7,2 kW: n laturin.
7

Sisällä on muutamia paljon enemmän lisäominaisuuksia, kuten uusi urheiluohjauspyörä, lämmitetyt takaistuimet sekä sähköisesti säädettävät etuistuimet muistitoiminnolla. Kojelaudan ja ovikorttien leikkaukset on myös vaihdettu harjattujen alumiinin vaihtamiseksi.
Edullinen Panamera 4 Platinum -versio saa voiman 2,9 litran V6-bensiinimoottorilla, joka muodostaa 325 hevosvoiman ja 450 nm vääntömomentin. Voima kulkee kaikille neljälle pyörälle kahdeksan nopeuden automaattisen vaihdelaatikon kautta, samoin kuin Porsche toteaa, että se voi saada 0–62 mph 5,3 sekunnissa.
E-hybridisuunnittelussa on täsmälleen sama 2,9 litran V6, vaikka sitä tukevat sähkömoottori sekä 17,9 kWh akku, joka lisää virtaa sekä vääntömomenttia 456 hevosvoiman ja vastaavasti 700NM: iin. PHEV -voimansiirto laskee auton 0–62 mph: n ajan 4,4 sekuntiin.
Porsche toteaa, että Panamera 4-hybridi voi kattaa 35 mailia pelkästään sähkövoimasta, jopa 85 km / h. Sähkötuki hyödyttää myös auton polttoainetaloutta, ja julistetun parhaan mahdollisen tilanteen lukumäärä on 142,2mpg.
Napsauta nyt täällä saadaksesi laajan arviomme Porsche Panamerasta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *