Skoda esittelee pian näkyvän Sportline-trimmitasonsa neljännen sukupolven Octavia. Uusi muotoilu johtuu siitä, että se on tarkoitus myydä Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuoden loppua kohti muutamalla tyylikkäällä muotoiluun ja joillakin paljon enemmän innovaatiovaihtoehtoja.
Kosmeettisia päivityksiä tavallisen Skoda Octavia -tapahtuman yli ovat uudet 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, tuore etujakaja, tarkistettu jäähdyttimen säleikkö, takaosa hajotin ja musta merkintä. Sportline tarjotaan viistoperäksi tai kiinteistöksi, ja entinen valinta tulee mustaksi takaluukun spoileriksi, joka on asennettu vakiona.

10 parasta hienointa kotitalousta ja kuorma -autoa saadaksesi 2022

Sisällä uudessa Skoda Octavia Sportline -yrityksessä on pianon mustat koristeet kojelaudassa, uuden materiaalin pinnan instrumentin binnaclelle sekä urheiluistuimien pari, joka on leikattu Skodan hengittävään Thermoflux -verhoiluun. Ostajat saavat myös 10 tuuman viihdejärjestelmän Apple CarPlay -sovelluksella sekä Android-autolla.
Mainos – viesti jatkuu alla

Octavia Sportline on jo pitkään ollut jonkin verran edullisempi vaihtoehto VRS: lle, mutta säilyttää kuitenkin muutaman kuuman lippulaivan urheilutiedot. Sellaisenaan sitä tarjotaan täsmälleen samalla dynaamisella alustalla hallintajärjestelmää sekä mukautuvia vaimentimia kuin VRS, käyttämällä tiettyjä asetuksia “mukavalle” tai “urheilulliselle” ajamiselle.
Ostajat voivat valita monista bensiinistä, dieselistä sekä plug-in-hybridi-voimalaitoksista joko etu- tai nelipyöräisen käytön lisäksi. Lajike aukeaa 1,5 litran TSI-nelisylinterisellä bensiiniyksiköllä, joka tuottaa 148 hevosvoimaa ja 250 nm vääntömomentti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *