Tuleva BMW 7 -sarja on löydetty uudelleen, ennen sen esittelyä ensi vuoden alussa. Galleriamme valokuvat tarjoavat meille myös ensimmäisen katsauksemme huippuluokan limusiinin sisäpuolelle, esikatselemalla peiteltyä sisustussuunnittelua sekä katettua kojelaudan suunnittelua.
BMW näyttää oleskelevan kokeilun ja arvioidun kaavan kanssa uudessa seitsemässä sedanissa, samanlaisella viivatyylillä sekä tuttu muotoilu kuin lähtevällä autolla löydät. Siellä on iso keskeinen näyttö sekä IDRIVE-vierityspyörä, joka istuu yhdessä tunnistettavan ohjaussauva-tyylisen vaihdelaitteen kanssa keskikonsolissa. Myöskään perinteistä käsijarrua ei vihje siitä, että uusi 7 toimii elektronisen kokoonpanon säästämiseksi matkustamon sisällä.
8

Näistä kuvista on vaikea sanoa, mutta näyttää siltä, ​​että 7-sarjassa hyödynnetään muokattavissa olevaa instrumentti-binnaclea, joka on samanlainen kuin Mercin lippulaiva-S-luokassa. Kojelaudan yläosa ja koko sisätilojen matkustajapuoli on peitetty pimeällä materiaalilla testiautossa, mutta odotetaan kuitenkin korkealaatuisia puita, metalleja ja muoveja toimivan tuotantosuunnissa ensi vuonna. Voimme nähdä joitain viisaita alumiinikytkinlaitteita ja siistiä ilmastonhallintapainikkeita-on kuitenkin ilmeistä, että BMW haluaa pelata sitä riskittömästi uudella 7-sarjallaan.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *