Drop-top on liittynyt Audi S3 -kokoonpanoon Geneven autonäyttelyssä. Aivan kuten sen luukku, Sportback ja Saloon Stabletedemaatit, S3 Cabriolet saa voiman 296 hevosvoiman 296 hevosvoiman bensiinin turbo, joka ajaa kaikki neljä pyörää. Aluksi Cabriolet toimitetaan vain kuuden nopeuden tronic-voimansiirrolla.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Audi A3 Sportback G-Tron käynnistettiin
S3 Cabrio arvioi noin 200 kg paljon enemmän kuin muut mallit. Tämä tarkoittaa, että 0-62 mph sprint kestää 5,4 sekuntia, eikä Hatchin 4,8 ja Sportback ja Sedan’s 4.9. Taloudellinen ilmasto kuuluu ilmoitettuun 39,8mpg: lle, samoin kuin autot ja kuorma -autot emit 165 g/km hiilidioksidia; Jokainen muu tronic S3 julistaa 40,9mpg ja 159 g/km.
Kuten tavallisessa A3 -cabriossa, yläosa putoaa digitaalisesti 18 sekunnissa jopa 31 mph. S3 on kuitenkin merkitty 25 mm: n alemmalla urheilujousituksella, bi-xenon-ajovaloilla, hienovaraisesti kastettu vartalo- ja 19 tuuman kevytmetallivanteet. Se on samanlainen tarina sisällä, jossa on urheiluistuimia, litteäpohjainen ohjauspyörä sekä S3-spesifiset valitsimet.
Uusi A3 Cabriolet hyödyntää sedan -runkotyyliä sen pohjana kuin viistoperä, mikä tarkoittaa, että se on suurempi ja myös kengässä on paljon enemmän aluetta. Yleinen A3-kabrioletti saa 320 litran kengän kattojärjestelmän ollessa ylöspäin, mikä vähenee 275 litraan kattojärjestelmän ollessa alaspäin.
Kattojärjestelmässä on myös hienoja eristyksiä, jotka pitävät melua poissa matkustamosta, kun S3 Cabrio ajaa suurella nopeudella. A3-ohjaamossa on valinnaisia ​​kuumailmapuhaltimia, jotka pitävät kaulassa lämpimänä talvikaudella, mikä on todennäköisesti yleistä S3-S3-mallissa.
• Audi S1 ​​Hot Supermini paljasti
Ensimmäiset Yhdistyneen kuningaskunnan toimitukset sijaitsevat syyskuussa. Kustannuksia ei ole vielä vahvistettu, mutta autojen ja kuorma -autojen tulisi kuluttaa noin 4000 puntaa paljon enemmän kuin S3 -salonki S Tronic, joka alkaa 34 720 puntaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *