Uuden vuoden kynnyksellä on perinteisesti aika odottaa, samoin kuin mitä teemme tällä viikolla, kuten me Esikatsele muutamia mielenkiintoisimmista uusista ajoneuvoista tulevien 12 kuukauden aikana.
Toinen vuosikertavuosi on varastossa, samoin kuin erityisen motivoivaa nähdä brittiläistä liiketoimintaa innovaatioiden eturintamassa; Uusi plug-in-lajike Rover, Astonin näkökulma ja Jaguarin I-Pace takaavat olevan vuoden 2018 kohokohtien joukossa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat uudet ajoneuvot 2018
Uusi vuosi on tietysti myös keksintöaika, samoin kuin olen iloinen siitä, että olemme ottaneet käyttöön joitain parannuksia, kun jatkamme innovaatioita sen perusteella, mitä kerrot meille. Ensinnäkin noudatetaan ajoneuvomarkkinoiden asettamaa mallia pienentämällä hieman; Olemme siirtymässä pienemmälle A4 -kokolle, jonka tutkimustutkimuksemme kertoo meille on käytännöllisempi lukijoille.
Olemme myös ottaneet tilaisuuden päivittää sivujemme ulkoasun kehitettäessä kaikkia hienoja ajoneuvomateriaaleja, jotka ymmärrämme, mikä tekee Yhdysvaltain Ison-Britannian eniten myyvän tavallisen ajoneuvolehden merkittävällä marginaalilla.
Lopuksi-samoin kuin jälleen vastauksena vierailijatutkimukseen-me hienosäätämme pisteysjärjestelmäämme sisällyttämällä puoliksi tähdet ensimmäistä kertaa kaikissa asemissamme sekä testeissä (ja tuotetesteissä). Tämä antaa meille enemmän monipuolisuutta tuomioissamme sekä ylimääräistä aluetta erilaistumiseen markkinoilla, joilla löydetään ajoneuvoja asteittain huolellisesti.
Voit olla 100 prosenttia varma, että kun ajoneuvo saavuttaa halutun automaattisen paljastavan viiden tähden luokituksen, se on todella sadon kerma.
Kuten aina, haluaisimme kuulla, mitä uskot muutoksista; Ole hyvä ja ota minuun yhteyttä tavanomaisten kanavien kanssa, jotta voimme ymmärtää mielipiteesi.
Ainoa, mikä pysyy, on minulle, että haluaisin sinua sekä sinun onnellista ja terveellistä 2018. Tämä on autojen kulta -aika, samoin kuin toivomme, että nautit matkasta kanssamme.
Mitkä ajoneuvot uskovat hallitsevan otsikoita vuonna 2018? Ymmärrämme, mitä uskot kommentteihin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *