Hyundai on käynnistänyt uuden latauspalvelun nimeltä Bage Mylyundai. Järjestelmä on luotu, jotta saadaan sähköautojen lataus Hyundai EV -omistajille paljon helpompaa tekemällä useiden yritysten varauspisteet helposti saataville vain yhdellä kortilla ja tilillä.
Uuteen latauspalveluun pääsee kontaktittomalla kortilla tai älypuhelinsovelluksella. Järjestelmä kirjataan kunkin latausistunnon aikana kulutetun sähköenergian ja laskutetaan autoilijalle kuukausittain.

Sähköautojen lataus Isossa -Britanniassa: hinnat, verkot, laturityypit ja huippuvinkit

Hyundai sanoo, että sen uusi latauspalvelu voisi tehdä EV: n omistajuudesta paljon helpompaa, koska se poistaa tarpeen hallita erillistä tiliä ja maksusuunnitelmaa jokaiselle veloituspalveluntarjoajalle.
Mainos – viesti jatkuu alla

Useat britti-brittiläiset yritykset ovat jo tehneet yhteistyötä järjestelmän kanssa, mukaan lukien BP Pulse, Ionity, Pod Point ja Source London, ja Hyundai sanoo,
MyHyundai -sovellus antaa myös autoilijoille mahdollisuuden etsiä lähistöllä olevia latausasemia, jotka perustuvat heidän ensisijaiseen palveluntarjoajaan, latausmenetelmään tai sähköenergiakustannuksiin. Sovellus voidaan yhdistää myös Hyundai’s Bluelink Connected -teknologiaan, jonka avulla omistajat voivat tarkistaa heidän autonsa akun tai aikataulun latausaikojen tilan.
Hyundai on vielä vahvistanut uuden latauspalvelun tariffit, mutta Automobile Express ymmärtää, että järjestelmä on identtinen Kian äskettäin käynnistetyn Kiacharge -palvelun kanssa. Sellaisenaan se todennäköisesti erotetaan kahteen suunnitelmaan.
Kuten Kian palvelu, Hyundaiin perussuunnitelma vaatii todennäköisesti 1,99 puntaa ilmoittautumattoman kortin vastaanottamisen. Tilauskustannuksia ei tule kuukausittain, mutta autoilijat maksavat 49p -istuntomaksusta, jota tarvitaan monien Yhdistyneen kuningaskunnan latausasemien aktivoimiseksi. Sitten autoilijat maksavat käytetyn sähköenergian kWh.
Hyundai todennäköisesti heijastaa myös Kian Plus-suunnitelmaa, joka luopuu ilmoittautumismaksusta, mutta veloittaa asiakkaat 2,99 puntaa kuukaudessa palvelusta. Suunnitelma on tarkoitettu autoilijoille, jotka veloittavat säännöllisesti autojaan julkisissa latauspisteissä – ja lisäetuina jotkut yritykset tarjoavat 15 prosentin alennuksen kohden osana järjestelmää.
BP -pulssi ja ionity eivät sisälly KIA: n järjestelmään, mutta asiakkaat voivat saada molemmat yritykset lisäämään tililleen lisämaksua. BP -pulssi maksaa ylimääräisen 7,85 puntaa kuukaudessa ja antaa käyttäjille 40 prosentin alennuksen verrattuna tavanomaiseen latausasteeseen. Ionia ei ole vielä vahvistettava, kuinka paljon heidän pulttipalvelunsa maksaa.

Lue nyt kaikki nykyiset uutiset Hyundai Ioniq 5: stä. Kerro meille ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *