viime vuoden uutisten jälkeen, että Lister Motor Company palaa paluun, yritys on ilmoittanut täydellisen eritelmän elvytetylle Lister Jaguar ‘Knobly’ -kilpailuautolle. Kaksi ikonisen mallin varianttia tuotetaan, toinen omistettua radankäyttöä varten ja toinen, joka on laillinen.
• Lister -autot palauttaa
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Lister on nimeltään “Knobbly” veistetyn ja lihaksikas korinsa vuoksi, ja se on ilmoittanut, että alusta ja radan versiosta on 259 000 puntaa ja 249 000 puntaa – plus vero -. Alkuperäisten 1950 -luvun mallien on tiedetty hakevan jopa 1,2 miljoonaa puntaa huutokaupassa.
Mekaanisesti uudet Lister Jaguaarit on varustettu samalla jaguar-D-tyyppisellä moottorilla, jota käytetään alkuperäisissä malleissa. Kilpailussa 3,8 litran moottori kehittää 330 hevosvoimaa ja pystyy saavuttamaan huippunopeuden 181 mph. Perinteinen käsinrakennettu rakenne pysyy uusien Lister Jaguaarien ytimessä, ja jokainen malli on koottu jokaisen asiakkaan erityisvaatimuksiin.
Elerrettynä mallin mukana tulee aivan uusi, tehdas hyväksytty, pääsy FIA/HTP-liite K Historialliseen kilpa-autoon ilman, että riski ei ole varmennettuja tunnustettuja, replika-autoja. Alkuperäinen tuotanto on erittäin rajallinen, ja 50 prosenttia tämän vuoden tuotannosta on jo myyty. Ensimmäiset mallit poistuvat Cambridgeshiren tehtaalle huhtikuussa.
• kaikkien aikojen suurimmat jaguaarit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *