Kuva kohtaus: Money’s Ero esine, samoin kuin sinulla on tyhjä 12-auto-autotalli, joka on täytettävä verotetulla ja vakuutetulla tiellä Uusia autoja. Hyvä asia, eikö niin? Se on yksi, jonka olen kokenut viime päivinä, kuten minua on vaadittu – vetämällä sekä huutamalla – “ostamaan” (hyvin, sellainen) paljon autoja miehittääksesi vuoden hienoimmat ajoneuvoni autotallissa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tässä vaiheessa minun pitäisi huomauttaa, että vaikka käytin kontaktejani muutamassa maailman johtavassa ajoneuvoliiketoiminnassa, siirryin lähetykseen, aion sitten valittua “parhaiden autojen” laivastoa sekä hienoimmista ajoneuvoistani Vuoden autotalli, lainaan sen sijaan, että ostaisin. Huolenaiheena “autotalli” oli osastoni brittiläisessä autonäyttelyssä, joka on juuri ollut samoin kuin mennyt, mutta lupaa palata vuonna 2022.

Parhaat omistetut ajoneuvot: Kuljettaja Power 2021 Tulokset

Noin puolet keskustelustaan ​​tulevista ihmisistä ilmoitti, että he eivät voineet ymmärtää, miksi neljä vaihtoehdoistani oli niin nöyrä, edullinen (se ei ole täsmälleen sama kuin halvat) mallit. He viittasivat Fiat 500 Electric, Suzuki Jimny Industrial 4×4, MG5 EV ja Citroen Ami, joita kaikkia on saatavana alle 30 000 puntaa, eli alle 10 000 puntaa AMI: n tapauksessa. Jokainen on huomattavan maltillinen tuote, joka torjuu, että uudet ajoneuvot ovat myös kalliita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *