parhaat autot 2018 Geneven autonäyttely on ollut yhtä frenettinen kuin vuoden 2017 tapahtuma, jossa on lukemattomia uusia tuotanto -autoja ja konseptiautoja, jotka debytoivat Geneve Palexpo -sarjassa Sveitsissä.
Kuten odotettiin, maastoautot, sähköistäminen ja dieselin yhä epävarmempi tulevaisuus ovat olleet taustalla oleville tuottajille, ja sellaisenaan tämän vuoden näyttelyn painos on ollut haluamasta autoteollisuuden tulevaisuuteen.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Ota kiinni kaikista vuoden 2018 Geneven autonäyttelystä
Uuden Audi A6: n, Mercedes A-luokan ja Hyundai Santa Fe: n kaltaisten odotettiin hallitsevan otsikoita, ja vaikka nämä autot ovat varmasti tehneet roiskeita, muut tummat hevoset ovat syntyneet.
Yksi sellainen ori on uusi Toyota Auris, joka on kiinnittänyt suuren yleisön huomion uudella hybridimoottorilla ja takuulla “ilahduttavampaan ajamiseen”. Se on varmasti yksi katsomassa viistoperäluokassa …
Luonnollisesti olemme nähneet myös nopeuskoneita runsaasti, kuten 1100 hevosvoiman+ Aston Martin Valkyrie Amr Pro, 1 479 hevosvoiman Bugatti Chiron Sport ja 1 888 bhp rimac c_two.
Mutta mitkä autot erottuivat eniten Car Express -joukkueesta? Asiantuntijamme ovat valinneet parhaat Geneve 2018 -autot, ja ne ovat seuraavat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *