Tämä on uusi AC COBRA 4-Electric-villi akkukäyttöinen versio tuotemerkin kuvakkeesta, joka käy kauppaa ladattujen V8-virran akku sähkökäytössä. Se on tilata nyt hinnoilla alkaen 148 000 puntaa.
Perustuen laajempaan AC Cobra 378 Superblower’s Body -sovellukseen, joka on myös kapeamman sarjan 1 Cobra AC -autojen sijasta, Norfolk-pohjainen autonvalmistaja sanoo, että se on ryhmittyneet Derby-sijoitettujen EV-asiantuntijoiden, Falcon Electricin kanssa, jotta voidaan kehittää voimansiirto, joka sopii pelottavaan. 1960 -luvun urheiluauto.

Reborn AC-kobra saa 308 hevosvoiman puhdasta sähköä voimansiirtoa

Kaksi akkukäyttöisen roadsterin versiota tarjotaan. Yksi yhdellä 308 hevosvoiman moottorilla, joka mahdollistaa sähköisen kobran sprintin 0-62 mph: sta 4,9 sekunnissa ja peittää jopa 190 mailia yläosien välillä ja toisella on huomattavasti tehokkaampi kaksoottorikoottori, joka tuottaa 617 hevosvoimaa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Jälkimmäinen maksaa 168 000 puntaa, mutta näkee plug-in AC: n saavuttavan 0–62 mph viivan vain 3,8 sekunnissa-vaikka kahdesta sähköisestä kobrasta tehokkaampi voi ajaa vain 160 mailia latausten välillä.
Hyvin kiitettävästi, huolimatta raskaita akkuja, pieniä brittiläisiä urheiluautoja kehittää insinöörejä, jotka ovat pitäneet painoa 1240 kg: lla. Kehoksi kevyiden materiaalien taitavasta käytöstä AC-autot väittävät uuden litium-ioni-akun, moottorit, inverterit ja ohjausyksiköt, jotka liittyvät uuteen sähköisiin Voimansiirto painaa vain tavanomaisen V8 -moottorin ja voimansiirron.
4

Säilyttäen tavanomaisen auton painonjakauman, uusi akku on asennettu konepellin alle etuakselin taakse. Yksi- tai kerrostetut kaksoismoottorit sijaitsevat siellä, missä voimansiirto asuu. Teho ja vääntömomentti jakautuvat mekaanisen eron kautta kuin Quaife.
Huolimatta siitä, että se on nyt tilattava, se kuvataan nimellä, yksinoikeudella, joka on erityisesti luotu puhdasta sähköiseen vaihtovirtaan, Cobra-sarjan 4-elektrisen ensimmäisen toimitusten on tarkoitus alkaa vuoden 2021 lopulla.
AC Automobiles on ilmoittanut, että se on myös päivittänyt nykyisen AC-kobra-superblowerin tehokkaammalla 6,2 litran V8: lla, joka tuottaa 650 hevosvoimaa ja 880 nm-merkittävää päivitystä edellisen moottorin 550 hevosvoiman ja 550 nm: llä. Suorituskykyvaatimuksia ei ole paljastettu, mutta hinnoittelu pysyy muuttumattomana, ja Cobra Superblower tarjosi 139 000 puntaa.
Katso Everratin koko sähköinen Porsche 911 964 täältä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *