Electronics -tuotemerkki Sony sekä autot ja kuorma -autojen tuottaja Honda ovat sopineet tarjouksestaan ​​uuden yrityksen tyypin tyyliä sekä myydä sähköautoja tulevaisuudessa, ja ensimmäiset autot ja kuorma -autot kumppanuudesta on tarkoitus myydä vuonna 2025.
Yhteisyritys “osallistuu korkean arvon lisäaineiden sähköautojen yhteiseen etenemiseen ja myyntiin sekä kaupallistamaan liikkuvuuspalvelujen tarjoamisen yhteydessä”.

“Sonyn saapuminen autoiksi ja kuorma -autojen valmistajiksi saattaa olla mielenkiintoisin ikäisinä”

Suunnitelman vahvistamisessa hahmotellaan, että uuden liiketoiminnan odotetaan suunnittelevan, suunnittelun, perustavan sekä tarjoavan EV: t, ja Hondan asiantuntemus tuotannossa tarkoittaa, että se valmistaa ajoneuvoja. Sony antaa pöytälle digitaaliset palvelut tulevalle liikkuvuusalustalle.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Uutiset noudattavat Sonyn vuoden 2022 alussa lausuntoa, että sillä on taipumus päätyä sähköautoiksi ja kuorma -autobrändiksi, kun hän on osoittanut sen vision S 02 -idean kuluttajaelektroniikan näyttelyssä Las Vegasissa.
Seitsemän istuimen, 4,85 metrin pituisen prototyypin maastoauto saa sähkömoottoriparin kokonaismäärällä 563 hevosvoimaa, mikä tarjoaa alle viiden sekunnin ajan 0-62 mph. Akkutekniikkaa, kokoa ja ennustettua lajiketta ei paljastettu, kun tuotemerkki paljasti Vision S 02: n yhdessä uuden yrityksen kehittämisen kanssa, nimeltään Sony Mobility Inc.
Kuvia Vision S 02: n sisustuksesta paljastivat samanlaiset tyyliset vihjeet kuin brändin alkuperäisen Vision-S-konsepti, jossa on täydellisen leveyden teräväpiirtonäyttö perinteisen fascian sijasta, samoin kuin toisen rivin matkustajien niskatuen näytöt. Kolmannen rivin keskellä on myös pyörivä ohjain – mahdollisesti mahdollisesti kuudennen ja seitsemännen istuimen henkilöt hallitsemaan ääni- tai multimediatoimintoja.
Kommentoidessaan ilmoitusta Toshihiro Mibe, johtaja Honda Motor Co. totesi, että toimitusjohtaja, toimitusjohtaja, toimitusjohtaja Honda Motor Co. totesi, että ”tuotamme arvoa hyödyntämällä Hondan huippuluokan innovaatioita ja tietotapaa suhteessa ilmakehään, kuten ilmakehään sekä turvallisuus, samalla kun se kohdistaa molempien yritysten teknologiset varat.
”Vaikka Sony ja Honda ovat liiketoimintaa, joilla on lukuisia historiallisia ja kulttuurisia yhtäläisyyksiä, teknologisen asiantuntemuksen alueet ovat erittäin erilaisia. Siksi uskon, että tämä liitto, joka yhdistää kahden liiketoiminnan vahvuudet, tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet liikkuvuuden tulevaisuudelle. ”
Napsauta täältä tarkistaaksesi paljon enemmän Sonyn All-Election Vision S 02 -konseptista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *