huolimatta siitä, että uusi Smart Forfour paljastetaan vain viime viikolla, Smart on jo työskennellyt auton erikoisversiossa, nimeltään Forfour Edition 1. Saatavana vain erillisinä harmaina ja oranssina PaintJob, Edition 1: n mukana tulee myös laskettu jousitus ja erityinen kevytmetallipyörän muotoilu.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Verrattuna uuden menetyksen tavanomaisiin versioihin, painos 1 on olemassa runsaasti visuaalisia muutoksia ja lisäyksiä, jotta sille lisätään lisävaikeuksia. Smart on asentanut panoraaman kattojärjestelmän, jossa on aurinko-, 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, urheilujousitus, jota laskee 10 mm, mustan jäähdyttimen säleikkö ja kromikippurit.
Sisällä istuimet on viimeistelty mustassa ja oranssissa kankaassa, ja kojetaulut ja ovikortit on myös leikattu samaan materiaaliin. Uusi nahka monitoiminen urheilun ohjauspyörä on lisätty, samoin kuin veloorilattiamatot ja 3,5 tuuman TFT-ohjaaja-näyttö.
• Paras superminis ostaa nyt
Tavanomaisella menetyksellä on valittu kaksi kolmisylinteristä bensiinimoottoria-70 hevosvoiman 1,0 litran moottori ja paljon tehokkaampi 89 hevosvoiman 900cc Turbo -moottori. Molemmat odotetaan tarjoavan painoksessa 1, mutta hintoja ei ole vielä viimeistelty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *