Tämä on Airspeeder MK3; Maailman ensimmäinen sähköinen lentävä kilpa -auto. Kun yritys on harkittu tieteiskirjallisuuden työtä, yritys on nyt kasvattamassa tuotantoa käynnistääkseen ensimmäiset kilpailut tämän vuoden jälkipuoliskolla.
Airspeederin siskoyhtiö Alauda Aeronautics rakentaa tällä hetkellä 10 esimerkkiä, jotka kilpailevat ensin pilotetuissa kilpailuissa – vaikka se suunnittelee jo sarjan pilotoituja tapahtumia vuonna 2022, jos konsepti toimii.

Lentävät autot: Urban Air Port saa hallituksen tuen

Ilmanopeus on rakennettu hiilikuitukylpylän ympärille ja siinä on roottorin terän jokaisessa nurkassaan, jonka yritys sanoo antaa sille paljon suuremman käännöskyvyn kuin perinteinen helikopteri tai kiinteän siiven lentokone. Erityisen nopean mutkan kautta se tuottaa 5G: n ylittäen Formula 1 -kilpailijan.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Jokainen ajoneuvo tuottaa 429 hevosvoimaa, enemmän kuin Audi Sq7. Airspeeder sanoo myös, että ketterän 130 kg: n kerbi-painonsa vuoksi okto-kopterilla on suurempi työntövoiman ja paino-suhde kuin F-15E Strike Eagle (3,5 lentävällä autolla, verrattuna 1,2: n hävittäjäsuihkun). Ultra-valoinen rakenne tarkoittaa myös, että 0–62 mph käsitellään vain 2,8 sekunnissa.
8

Yhtiö on vaatinut eräiden suurten nimien kokemusta EV: n kehityksestä, mukaan lukien McLaren, Tom Walkinshaw Racing ja Brabham Motorsport -näkökulmasta. Brett Hill johtaa projektin ilmailu- ja avaruuspuoluetta hänen kokemuksensa ansiosta Boeing 747-8 -ohjelmassa.
Kilpailut pelataan myös aivan samalla tavalla kuin Formula 1 -tapahtuma, joka tapahtuu vain ilmassa eikä maassa. Jokaisen okto-kopterin on myös otettava säännölliset pit-pysähdyspaikat akunmuutoksista, jotka Airspeederin mukaan on leikattu vain 14 sekuntiin uuden nopean vapautumisen akkumekanisminsa ansiosta.
Airnopeuden ja Alaudan suunnittelupäällikkö Felix Pierron sanoi: ”Ensimmäinen periaatteeni on, että nopeuttajamme ovat ensin kilpa -aluksia. Ideaating -suunnittelulähestymistapaa tutkin 1950- ja 1960 -luvun kilpa -autojen klassisia muotoja.
”Tämä oli aika, jolloin kauneuden vaatimus oli yhtä suuri kuin tekninen ja aerodynaaminen välttämättömyys. Suunnittelijana ei ole parempaa paikkaa aloittaa. Olen innoissani nähdessäni jotain, joka alkoi ilmassa otetun paperin visiona. ”

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja lentävistä autoista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *