. Uuden BMW X1: n on tarkoitus saapua ensi vuonna, ja Baijerin marki valmistelee ylimmän lennon M35i-version taisteluun Mercedes-AMG GLA 35: n kanssa, kuten paljastettiin Näissä uusissa vakoojakuvissa.
Vakoilijamme ovat kuvanneet tulevaa kuumaa crossover-testausta ennen odotettua 2023-julkaisua, paljastaen erilaisia ​​suorituskykykeskeisiä suunnitteluviitteitä.

Uusi BMW X1 XDrive25E M Sport 2020 Review

Uudessa X1: ssä hyödynnetään päivitettyä versiota BMW: n UKL2 -alustasta, joka tukee 1 -sarjan viistoperä. Urheilullisen M35i-mallin kohdalla BMW sopii todennäköisesti M135i Hot Hatch -laitteesta löytyvään voimansiirtoon ja juoksevaan varusteeseen, joka käyttää 2,0 litran neljän sylinterin turboahdettua bensiinimoottoria, joka tuottaa 302 hevosvoimaa ja 450 nm vääntömomenttia, ajaen kahdeksan nopeuden automaattisen vaihdelaatikon läpi. Virta lähetetään kaikille neljälle pyörälle BMW: n XDrive -järjestelmän kautta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tämä testiauto käyttää kattavaa naamiointia, mutta edessä on näkyvissä oleva suuri, rohkea munuais ritilä, jossa on samat paksut pystysuorat kiinnitykset kuin tavanomaisella x1: llä, jonka vakoilimme aikaisemmin tänä vuonna. Tule kuitenkin tuotanto-aika, X1 M35i voisi kuitenkin sisällyttää hunajakennon mesh-mallin, jota sen M135i-kuuma-hatch-sisar käyttää.
Muualla M35i todennäköisesti omaksuu tulevan X1 M Sport -mallin etupuskurin suunnittelun, jossa on syvästi veistetty, aggressiivinen alempi säleikköjärjestely. Sarja LED-ajovaloja, joissa on C-muotoinen juokseva valon allekirjoitus, näkyy myös naamioinnin kautta.
4

Kuuma crossover käyttää myös sarjaa kaksisävyisiä timanttileikkauksia, SHOD Michelin Pilot Sport 4 S -renkaita-vielä enemmän auton urheilun teeskentelyjä. Sama tavanomaisen X1: n paksu, vauva-SUV-sivuprofiili pysyy, vaikka tässä etäisyysmallissa on korjattu kattojärjestelmän spoileri, jossa on kaksi pystysuoraa evää keskijarruvalon molemmin puolin.
Mielenkiintoista on, että tämä kehitysauto on varustettu joukko Quad-Tailpipesia, joka on integroitu paljon urheilullisempaan takapuskuriin. Tähän päivään mennessä vain täysimittaiset M-autot ovat käyttäneet neljää takapipia, joten odotamme,
Sisällä uusi X1 todennäköisesti käyttää BMW: n uutta hallintapaneeliarkkitehtuuria, joka debytoi IX Electricin maastoautolla, ja sitä on äskettäin sovellettu New 2 -sarjan aktiiviseen matkailuun. Tämä keskittyy kaarevaan näytökseen, joka sisältää tuotemerkin uusimman IDRIVE 8 -viihdejärjestelmän täysin digitaalisilla instrumentoinnilla. Usteellisempien kosketusten osalta uuden X1: n M35i -versio hankkii urheiluohjauspyörän ja paljon enemmän tukevia istuimia.

Katso suositut kuumat luukut, joita ostaa parhaiten …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *