autojen ja kuorma-autoliiketoiminnan aloittaminen tyhjästä on epätavallinen mahdollisuus-jotain harvat automarkkinoilla saavat mahdollisuuden suorittaa urallaan.
Joten ei ollut yllättävää, että Ineos -autojen takana olevat ihmiset olivat yhtä ekstaattisia näyttää minulle uusi Grenadier kuin minä nähtiin. Levylle uskon, että se on erinomainen teollisuussuunnittelu. Nätti? Ei. Tuttu? Erittäin.

Uusi 2022 Ineos Grenadier, joka tulee myymään ensi vuonna, hinta on 48 000 puntaa

Olen tehnyt erittäin hyvin saadakseni sen vain kolmanteen kappaleeseen täällä keskustelematta alkuperäisestä Land Rover -puolustajasta, koska se on autot ja kuorma -auto, joka on selvästi vaikuttanut Grenadieriin paljon enemmän kuin minkäänlaisia ​​muita. samoin kuin autot ja kuorma -autot, joihin sen tyyli on paljon verrattuna.
Mainos – viesti jatkuu alla

Onko se huono asia? No, Land Rover yritti samoin kuin puolustajan muodon tavaramerkkiä, samoin kuin on poistettu, että harrastajien keskuudessa on edelleen merkittävä innostus. Kuitenkin, muuttuuko nämä rakastajat Grenadier -asiakkaiksi.
Se, mikä minua vietti aikaa Grenadierin takana olevan joukkueen kanssa, on kuitenkin tarkoituksen selkeys. He viittasivat Willys Jeepiin ja tarkalleen kuinka autot ja kuorma -autot luotiin numeroilla; Yhdysvaltain asevoimat tekivät päätöksen, mitä he halusivat autojen ja kuorma -auton, samoin kuin insinöörit tekivät juuri sen.
Täsmälleen sama tekniikka on otettu Grenadierin kanssa. He tekivät päätöksen, mitä he halusivat autoja ja kuorma -autoa saavuttaakseen, sekä kehittivät autoja ja kuorma -autoa sen ympärillä. “Ei ole mitään pörröistä tai vieraita”, suunnittelija Toby Ecuyer kertoi minulle.
Ja jos aiot muotoilla autoja ja kuorma -autoa tehdäksesi tietyn asian, ehkä alkuperäinen menetelmä on silti paras tapa. Kuten Ecuyer selitti: ”Jos luot vasaraa, sen on tehtävä tietty toiminto. Ja melko paljon, kaikki vasarat lopulta näyttävät erittäin samanlaisilta. ” Ymmärrän kyllä.
Olen tyytyväinen siihen, että suuri osa alkuperäisestä, joka uskoo Ineosista toistaiseksi – vaikka muotoilu olisi kaukana alkuperäisestä. Paljon enemmän kuin mitään, olen tyytyväinen siihen, kuinka yritys on kuunnellut mahdollisia omistajia – tarjoamalla sille paljon paremman mahdollisuuden menestyä.
Uskotko, että uusi Ineos Grenadier on menestys? Ymmärrämme ajatuksesi kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *